Blog

Žena Ovan voli strast poslije bučne svađe, muškarac Riba je osjetljiv na potpetice …

  |   Horoskop

Otkrijte ko su najvatreniji ljubavnici.

OVAN

ON :Muskarac rodjen u znaku Ovna veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podjela na muškarce i žene i dalje na snazi. Tretira ih kao plijen, kao slabiji pol i upravo zato ga žene vole. O ženskoj psihologiji nema pojma, što je dobro, jer ce njeno povlačenje zbog nedovoljnog iskustva i loših ranijih situacija protumačiti kao provokaciju i vidjeti u njoj vještu zavodnicu sa kojom može imati nezaboravan sex.
Erogene zone: zalisci (obično ih ima), glava, uši, polni organ
Imajte na umu: ne zna šta je predigra
Idealan sex: brz I divalj, gdje sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

ONA:Žena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok I jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na sex ako joj je do toga, kada joj nije – umije da odbije! Muškarci je obožavaju jer je vatrena, lako se isprovocira na sex, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svijetom.
Erogene zone: usne I oči
Imajte na umu: poslije nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju
Idealan sex: poslije žestoke I bučne svadje

BIK
ON: On voli žene, uživa u njihovom društvu I ne može lako da im odoli. Medjutim, poslije nekoliko dugih solidnih I mirnih veza obično uleti u strastvenu dramu na granici fatalnog sa djevojkom velikih seksualnih apetita. Drugim riječima, potrebna mu je djevojka – okidač, koja će pored njega finog, skockanog biti dovoljno drska I svoja sa sebičnim prohtijevima jer potajno obožava da udovoljava lijepim ženama
Erogene zone: vrat i testisi
Imajte na umu: poslije večere može da zaspi u krevetu dok se vi u kupatilu spremate na sex experience
Idealan sex: slatki ugrizipo cijelom tijelu
ONA: Posjeduje sve ženske vrijednosti Venere : nježnost, istančanu čulnost, ljepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Voli da koristi usne I jezik jer je oralan tip. Najpre tako upoznaje partnera. Zato su I njeni poljupci dugi, opojni I duboki. Od partnera očekuje prvi korak kada je reč o upoznavanju I izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu riječ.
Erogene zone: cijelo tijelo
Imajte na umu: kada ste s njom ne smijete ni slučajno pogledati, a kamoli prokomentarisati drugu djevojku (ma ni u šali)
Idealan sex: u kuhinji na toplom podu, gde ćete jedno drugom sa tijela kupiti vrhom jezika bademe, lizati med, topiti kockicu čokolade držeći je pola-pola u ustima…

BLIZANCI
ON: Muškarac rodjen u znaku Blizanaca obično je lijep, muževan, dopadljiv, iako djeluje ponekad infantilno. Ima neodoljiv osmijeh koji zove direktno na druženje. Medjutim, medju Blizancima je najviše ziheraša, koji se plaše da budu odbijeni, pa se stoga vješto služe dvosmislenim izjavama kako bi mogli da se povade
prebacuijućI partnerki da je sve pogrešno shvatila. Tajna fantazija mu je sex u troje: on I njih dijve.
Erogene zone: pričajte mu dugo telefonom šta ćete da mu radite, šaljite mu sms poruke za vrijeme sastanka, jer mu je erogena zona mozak!
Imajte na umu: postavljaće vam provokativna pitanja (tipa, kako bi reagovala da dovedem sad svoju bivšu djevojku da spava sa nama…) prihvatite njegovu igru I jedino tada nećete na kraju pući od bijesa, kada prasne u smijeh I kaže da je samo ispitivao vašu reakciju
Idealan sex: kama sutra je pisana za njega, ništa mu nije strano

ONA: Ovo su žene koje obično lijepo izgledaju, neobavezno djeluju I kao da su stalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene djevojčice koje od detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajuća okolnost kada je sex u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da li je uvukla stomak, da li su gaćice dovoljno sexy, da nisu dlake počele da rastu? Mozak joj ne da mira I vrhunsko zadovoljstvo doživljava uvijek u kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da se zaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva I isprobava sve što je do tada čula ili negdje pročitala…
Erogena zona: potiljačni dio glave
Imajte na umu: usred sexa može ustati da promijeni muziku ili se javi mami jer je obećala još pre dva sata da će je zvati

Idealan sex: cyber sex I chattovanje sa potencijalnim partnerima vam podstiče maštu I budi čula do tačke ključanja

RAK
ON: Muškarac Rak bi morao dobro da se potrudi da nadje pravu ženu za sebe, nježnu I punu razumijevanja za njegove unutrašnje borbe I destrukcije,a opet izrazito seksipilnu kako ne bi jurcao za boljom šansom. Teško ostaje vjeran I obično ima karavan žena iza sebe. Voli da se mazi I ljubi, dodiri mu puno znače, uopšte ovo je nježan tip muškarca. Medjutim sklon je perverzijama, erotoman, slab na dominantne devojke koje opet, ne bi nikada oženio. Užasno je ljubomoran, ali se svim silama trudi to da prikrije.
Erogena zona: stomak I grudi
Imajte na umu: možda će u neko zlo doba početi da vam priča o svojoj majci… Ne shavatite ništa lično, sa njom se ionako niko ne može porediti!
Idealan sex: nakon orgazmične hrane, tipa školjke i vino

ONA: Žena rodjena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim I sigurna u sebe. U sexu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka i nesigurna, već naprotiv, uzima uzde u svoje ruke od samog praga spavaće sobe. Izraženih je oblina I ponosna na svoju ženstvenost. Od muškarca očekuje mnogo maženja, izjava ljubavi I potpunu predanost. Kao I muškarac Rak I ona može biti opsesivno ljubomorna.
Erogene zone: stomak i grudi
Imajte na umu: zbog zaboravljenog poljupca za dobro jutro i laku noć može se pokupiti i otići
Idealan sex: stimulacija erogenih zona je ovdje uslov za dobar sex

LAV
ON : Ako bismo kroz dvije riječi morali da opišemo muškarca Lava onda je to sa JA HOĆU! Ovde je riječ o muškarcu koji je izrazito sebične prirode, zaokupljen jedino sopstvenim potrebama, a u krevetu ekstremno lien. Medjutim, van kreveta je pažljiv i u stanju da zbog ličnog imidža ženama pruži sve što zažele pa tu nalazi kompenzaciju. Često se ponaša kao dijete jer ga niko ne shvata, zapovjednički traži šta mu se prohtije.
Erogene zone: polni organ i ledja
Imajte na umu: može biti skandalozan, da pred vama startuje još njih tri, da se skine go na sred plaže samo zbog opklade (u stvari želi da se pohvale veličinom svog polnog organa)
Idealan sex: on leži na ledjima sa rukama zabačenim iza glave dok partnerka ispunjava svaku njegovu želju.

ONA: Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smijete nikako suprotstavljati. Strastvena I žestoka u krevetu, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dvojicu muškaraca u situaciju da se oko nje svadjaju. Instinktivna je i umije da otkrije kod svakoga erogene zone, I da pruži najveća zadovoljstva u krevetu. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti u potpunosti I od nje napraviti sluškinju, jer potajna fantazija svih Lavica je ljubav sa strogim I dominantnim muškarcem (tip oca).
Erogene zone: ledja, usne
Imajte na umu: ne zaboravite da joj se divite, divite I divite…
Idealan sex: striptiz show, kroz hodnik do kreveta I kuhinjskog stola

DJEVICAj
ON :Muškarac Devica je analitičan I tačan. Djeluje mirno, odmjereno I staloženo, što je savršena varka za one koji ga ne poznaju. Šta se u njegovom stomaku dešava totalna je drama. Posebno kada postoji realna mogućnost da dodje do sexa, tada se uzbudi do te mjere da se na nervnoj bazi može razboljeti I sve otkazati. U krevetu je provjeren, ne eksperimentiše, I dok vi uzdišete govoreći slatke ljubavne riječi, on vas proučava, vašu boju kose, koliko li je prošlo od posljednjeg farbanja, razmak izmedju očiju, prebrojava plombirane zube… Zvuči perverzno? Pa I nije da nije… Obično najpotpunije uživa u tajnim vezama.
Erogene zone: nisu posebno izražene
Imajte na umu: ima problema sa želucem pa usred sexa može otići u wc na veliku nuždu
Idealan sex: u njegovoj kancelariji poslije radnog vremena ili pustite neki dobar erotski film i usred najstrastvenije scene počnite da ga ljubite, ne ostavljajući mu vremena da se sabere

ONA: Djeluje nestvarno kada se kaže da su Djevice pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo je tipično ženski znak koji previše voli muškarce. Osim toga, koji ne podnosi samoću, zbog čega se dešava da pristanu na duple veze – za svaki slučaj, uživaju u flertu I kad tad ulaze u tajnu sex šemu. One navode muškarce da ih obožavaju, od njih prvo učine da se osećaju jaki pored njih pa onda manipulišu njihovim egom. Nisu pretjerano strastvene.
Erogene zone: kosa, neobično vole da se češkaju
Imajte na umu: slaba tačka im je manijačka urednost, pa se ne čudite ako na prvo spavanje u vašem stanu ponese svoju posteljinu
Idealan sex: sex s nogu u odjeći

VAGA
ON: Muškarca Vagu ćete uvijek prepoznati na prvi pogled. Visok je, miriše kao da je ovog trenutka izašao iz parfimerije, savršeno obrijan, ispeglan i obučen po poslednjoj modi. Osim toga bitan im je spoljašnji izgled osobe s kojom su, izuzetno su slabi na ljepotu u svakom smislu, prijatne mirise, znakove pažnje, zavodjenje uz muziku. Bez toga se u sexu teško opuštaju. Medjutim, svaki muškarac Vaga traži partnerku koja će biti dovoljno slobodna da ih malo isprlja, da razbije harmoniju na koju su navikli pa obavezno zaglave sa ekstremno ljuibomornim ženama koje će im praviti scene I dovoditi u neprijatene situacije. U težim slučajevima dolazi I do tuča, javnih skandala I šamara da bi poslije sexa pomirenja sve bilo kao pre.
Erogene zone: stomak I slabinski dio
Imajte na umu: veliki su snobovi (rame uz rame sa Lavovima)
Idealan sex: Slabi su na fetiš (visoke potpetice, podvezice, tattoo-i, mrežaste čarape…)

ONA: Žene rodjene u ovom znaku obično su fine spoljašnjosti. Čak I da nisu lijepe, urodjena blagost I finoća čine ih je privlačnim za suprotni pol. Nikada nisu bez udvarača, ali problem je što često ne znaju za koga da se odluče. U krevetu su stidljive I plaše se da ne prenagle I ne budu vulgarne, iako povremeno osjete velike navale strasti. Ovo je čulan znak, osetljiv na dodire. Ipak, teško doživljava orgazme jer traži posebnu atmosferu. Sigurno zadovoljstvo doživjeće u mrklom mraku i mrtvoj tišini, gdje ostala čula (sluha, vida…) ne mogu da joj odvuku pažnju.
Erogene zone: struk
Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled , time ste je kupili za duže vrijeme.
Idealan sex: povez preko očiju I dodirivanje

ŠKORPION
ON: Muškarac Škorpion je obično visok, podignute glave I blago povijenih ramena dok hoda, čime ostavlja utisak osobe spremne svakog časa na borbu. On se zaista ne boji ničega, a u životu se rukovodi isključivo time šta želi. Hir za hirom, želja za željom… Sklon je strateškim planovima, ali u ljubavi želi sve sad il nikad! Ako mu se djevojka sama ne da – otima, kidiše dok ne dobije, ljubomoran je I navalentan. Na kraju uglavnom dobije to što želi. U sexu je agresivan i nezasit, svaki njegov odnos je borba na život i smrt. Ne poznaje granice i u svemu je spreman da pretera. Nema šta nije probao. Strašno je erotičan, iz očiju mu sijevaju iskre koje pale sve oko sebe.
Erogene zone: polni organ i zadnjica
Imajte na umu: poslije kraceg vremena pitace vas da li biste bili spremni da umrete za njega?
Idealan sex: bilo kad i bilo gdje

ONA: Ovo je žena koja vidljivo posjeduje višak fizičke energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ovo drugo samo u onim slučajevima kada je osvijestila snagu sopstvenog libida. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari. Ovo je atraktivna, hrabra, seksi žena koja ima vrlo živu maštu i otrovan jezik – pogotovo ako je ljuta ili povrijeđena. Voli sve što je pikantno, hranu, piće, sex – lišena bilo kakvih predrasuda.
Erogene zone: donji stomak i kukovi
Imajte na umu: ona VOLI da se ljubi!
Idealan sex: poslije sushija i caipirinhe, pocinje u kolima nastavlja se u liftu a zavrsava…

STRIJELAC
ON: Muškarac Strelac je šarmantan I nasmejan, namiguje ženama u prolazu, ostavlja brojeve telefona da mu se jave I rado će im zakazati sastanak budu li zainteersovane. Kod njega se živi sada, u ovom trenutku, pa najviše odnosa započinje na putovanjima, u prevoznim sredstvima… U sexu umije da bude jako dobar ljubavnik. Sklon je amoralnim vezama, voli sex u prirodi, pod vedrim nebom, u kolima, na žurkama, pred publikom. Nije perverzan, voli zdrav – sportski sex.
Erogene zone: bedra i kosmati dio glave
Imajte na umu: on je slobodan I ne pripada nikome!
Idealan sex: sa strankinjom u hotelu, veza za jednu noć

ONA: Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svjetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, cijeli život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak I na kompromitujuće veze, avanture, održava stand by šemu. Krevet je posebno ne privlači, više sex pod vedrim nebom, u gužvi…Muškarci je vole jer je strastvena i bez predrasuda. Jasno i glasno rećiće mu da želi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto ne radi kako treba – održaće mu lekciju…
Erogene zone: bedra i ledja
Imajte na umu: ne pokušavajte da je spustite na zemlju i nikada, nikada je ne ispitujte gdje je bila, šta je radila…
Idealan sex: sex u nemogućim situacijama, u shoppingu, na pijaci, u teretani…

JARAC
ON : Jarac je naoko hladan I rezervisan, ali se ispod te krute spoljašnjosti krije izrazito vatrena osoba. Još u mladosti do izražaja dolazi njihova zavisnost od sexa koja se godinama kod nekih gubi na račun ambicija, posla, braka, obaveza I drugih odgovornosti. Spada u perverzne muškarce, opsjednute bitch ženama, koje ce ga staviti na slatke muke.
Erogene zone: kolena i ledja
Imajte na umu: bolesno je ljubomoran a to vam NIKADA nece priznati!
Idealan sex: Tantra: dugo gledanje bez dodirivanja, pri čemu se sve vreme koncentrišete na partnera zamišljajuci ludački dobar sex

ONA: Žena rodjena u znaku Jarca djeluje zakopčano. U stvari ona ne želi da upropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje, uopšte sredina. Veza sa obično starijim muškarcem, koja se uglavnom dešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona na sopstveno iznenadjenje jako dobro snalazi. Ovo su vešte I talentovane za sex žene, razvijenih čula, posebno posle hedonističkih užitaka, večera uz vino I tome sl. U zrelom dobu obično preko posla uleti u sexualne afere.
Erogene zone: kolena I ramena
Imajte na umu: sve pamti, ništa nikada ne zaboravlja!
Idealan sex: verna tradiciji, misionarska poza uvijek garantuje potrebnu opuštenost da bi stvari dalje tekle svojim tokom; ali poslije buteljke crnog vina, svi muški snovi sa njom postaju stvarnost! Vatra ispod leda.. to je ona.

VODOLIJA
ON: Ovaj muškarac ce privuci mnoge poglede svojim senzualnim usnama, zainteresovanim pogledom i muževnim izgledom. Ispod toga svega krije se medjutim naivna i prilično odsutna osoba, sklona fantazijama i osvajanju vetrenjača. U sexu je slobodan i otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema klasičnu, standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najveci izazov su mu avanture na putovanjima I u neočekivanim situacijama. Nekada sex sa drugaricom ili drugaricom bivše djevojke. Voli sve da proba.
Erogene zone: glava i listovi
Imajte na umu: nije gadljiv ni najmanje, pa šta zamislite sa njim možete lako da ostvarite…
Idealan sex: u nekom mraku na oborenom sedištu automobile, u vozu, avionu…

ONA: E ovdje je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan I neformalan. Pri tom sexy I raspoložen za kombinaciju eksplozivnog sexa I romantičnog maženja uz svijeće. Zbog toga je žena Vodolija često dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik I nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona I života što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopusti da taj momenat prodje – poslije bude kasno. A ako se iskoristi, sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama.
Erogene zone: glava I vrat
Imajte na umu: ne voli sex koji predugo traje
Idealan sex: poslije adrenalinske groznice, kao što je ludački brza vožnja auto-putem

RIBE
ON: Muškarac Riba je osjetljive prirode, krhak i nežan, kako spolja tako i iznutra. Nalazi se u večitoj potrazi za novim doživljajima, jer vrlo rano postaje zavisan od sopstvenih čula. Stalno traži nove načine da ih probudi, a sex je jedan od njih. Posebno voli sexualne odnose u pripitom stanju, nocu, u posebnoj atmosferi koja izgleda ritualno I mistično … kako je nezasit i puten oproba se I u orgijama ili bar trojci. Ima nevjerovatne fantazije. Nema šta ne voli I šta ga ne pali, od pogleda preko dodira do samog čina.
Erogene zone: usne
Imajte na umu: ne voli da koristi prezervativ
Idealan sex: u obzir dolaze sva erotska pomocna sredstva (lisice, maske, kinky korseti)

ONA: Ovo su čulne i seksualno poželjne žene. Sposobne su da dožive nebrojena zadovoljstva ali samo ako su sa muškarcem koga vole. Mešanje sexa i emocija postaje njihov glavni problem. U sex unose cijelo svoje bice zbog čega kasnije žale. Kada jednom prodju to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajuci se više za slobodniji sex. Vole provokativne situacije, sex sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, svece, insense…
Erogene zone: stopala i bedra
Imajte na umu: morate naučiti da im čitate misli jer one to očekuju
Idealan sex: kunilingus

Izvor: cure.ba