Blog

Vodolija – 13.02. do 19.02.2017.

  |   Horoskop

Hrana

Neke pozitivne navike kada je ishrana u pitanju sada mogu biti usvojene sa vaše strane. Preporučuju vam se manji, ali češći obroci sa dosta zelenog povrća. Ako možete – u potpunosti bez slatkiša.

Ljubav

Vama je, pored fizičkog izgleda i hemije naravno, jako bitno da imate intelektualni stimulans. Ako to ne postoji – ne možete se zaista „zatreskati“ u nekog. E, jedna osoba vam daje baš to što vam je potrebno – pravi spoj energije, duhovitosti, slatkog peckanja i flertovanja čini da se osećate kao na sedmom nebu. Od drugog dela sedmice i strasti će se „uključiti“ u sve ovo – vrlo lepi dani su pred vama. Ako ste zauzeti – nervozu koju osećate zbog poslovnih ili materijalnih problema nemojte prenositi u odnos sa voljenom osobom. Početkom sedmice možete napraviti neku raspravu bez ikakvog pravog povoda, i posle se kajati zbog svoje ishitrenosti i impulsivnosti. Ublažite svoj nastup, budite taktičniji i pokažite voljenoj osobi više ljubavi i pažnje.

Posao

Sa samo malo truda – u poslovnom segmentu će sve funkcionisati kako treba. Ako i postoje sitnice koje vam smetaju, ne pravite od njih dramu i ne nervirajte sami sebe, jer to činite više nego uspešno. Odličan je momenat za bilo koji tip komunikacije sa postojećim poslovnim partnerima, ali i za pronalaženje novih saradnika i novih poslova. Dogovori vam idu od ruke, pa ne sedite na lovorikama, već se pokrenite, i to koliko odmah. Tempo događaja jeste brz, ali se vi u toj brzine više nego dobro snalazite.

Novac

Prilivi su vam više nego dobri, ali vi nekako uspevate da sve ono što zaradite potrošite u rekordnom roku. Ne sporim, imate dosta redovnih troškova, ali ipak – nemojte na nebitne stvari razbacivati novac.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu je situacija skroz korektna. Samo malo kontrolišite nivo nervoze i potrudite se da se odmarate dovoljno.

izvor:b92