Blog

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Raka, Lava i Devicu

  |   Horoskop

Rak, Lav, Devica – evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Šta vas očekuje do kraja godine? Kakvim putevima vaša sudbina počinje da se kreće? Da li će vam u narednih 6 meseci planete pokvariti planove ili pomoći u ostvarenju ambicija?

Pročitajte horoskop za narednih 6 meseci za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Device!

RAK

Ocena 3/4

Ljubav i odnosi: Već ste mogli primetiti koliko je ova godina do sada za vas mogla biti prepuna iskustava i događaja koji su vas primoravali da se suočite sa nekim svojim nesigurnostima i strahovima. Možda ste započeli jednu značajnu vezu koja vas “uči” kako pokloniti poverenje, otvoriti svoje srce, zaceliti stare rane. Novi odnosi obeleženi su razlikom u godinama. U dugim vezama i brakovima dolazi do suočavanja sa svim onim što je gurnuto pod tepih. Vreme je za veliko pospremanje i čišćenje prostora vaše intime. Ako uspete da prevladate neke izazove, vaš će brak biti još čvršći i jači, naročito u julu i oktobru. Kraj godine donosi priliku za novu ljubavnu priču. Samci bi mogli upoznati osobu koja će obeležiti iduću godinu. Zauzeti će doneti neke odluke koje će obeležiti dalji razvoj događaja u njihovoj vezi ili braku. Ulazite u period u kojoj možete kapitalizovati znanje i iskustvo stečeno kroz prethodne dve godine.

Posao i novac: Ovo je godina koja od vas traži da se pomerite sa mesta, proširite svoje poslovanje, pronađete ono radno mesto koje će vam omogućiti da rastete i napredujete. Finansijska situacija imaće trend rasta, naročito tokom letnjih meseci. Septembar je takođe prilično snažan mesec za učenje, komunikaciju i honorarni rad.

Zdravlje: Prvi deo ove godine mogao je biti dosta iscrpljujući. Češće su vas “napadala” teška raspoloženja, ali sada vam već postaje jasno da ste jači i snažniji nego što mislite. Do kraja godine pronađite neke aktivnosti koje će vas telesno regenerisati i osnažiti vam duh.

Važna razdoblja: Ceo će jul biti značajan za vas. Venera u vašem znaku će vas prolepšati i uz malo truda i nešto vere, uspešno ćete ostvariti neke ljubavne i finansijske želje.

Vaša misija: Vaša misija je učenje prihvatanja vlastite emocionalnosti. Potrebna je hrabrost da se srce nosi na dlanu. Nemojte igrati po tuđim pravilima i dopuštati da vas drugi kontrolišu i govore vam šta da radite. Verujte svojoj intuiciji. “Osetićete” svoja osećanja. Vaša intuicija će vam reći kako se zaštititi.

Saturnove lekcije: Naglasak je na partnerstvima i odnosima. U važnom odnosu možete tražiti više sigurnosti. To bi moglo dovesti do formalizovanja posebne veze, kao što je brak ili sklapanje poslovnog ugovora. Preuzimate veću odgovornost za sebe u odnosima, naročito onim intimnim. Upoznajete svoje strahove i nesigurnosti koji ometaju zdravlje u ljubavnim odnosima.

Jupiterovi darovi: Sada je vreme kada možete uneti pozitivne promene u svoje radne navike, u svoju svakodnevicu, ali se i više posvetiti svom zdravlju i izgledu. U prilici ste da osvestite i nove putove do poslovnog uspeha i kako vi doprinosite tome.

LAV

Ocena 5

Ljubav i odnosi: Preostali deo ove godine ukazuje na novi rast i napredak na polju ljubavi, zabave, druženja i sklapanja novih poznanstava. Ako ste još uvek sami, a tražite ljubav, krenite u akciju tokom jula i avgusta. Leto može biti posebno značajno u smislu zaljubljivanja, porasta samopouzdanja i osećaja privlačnosti. Kao da dolaze neke nagrade za minuli trud i rad na polju ljubavi. U prilici ste da kapitalizujete svoje zavodničke veštine i šarm. To vredi i za zauzete. Znate kako dopreti do partnera, zavesti ga svojom jakom ličnošću. Strasti će biti snažne celog avgusta i septembra, zato zgrabite svaku priliku koja vam se nađe na putu, priliku koja će vam pomoći da uživate i prepoznate sve čari života udvoje. U oktobru vas očekuje dosta obaveza, pa ćete biti malo nemirniji i nervozniji, ali već u novembru Venera i Jupiter u Strelcu donose ispunjenje kroz ljubav, roditeljsku ulogu, prijatelje i aktivnosti u kojima srčano uživate.

Posao i novac: Narednih šest meseci biće planetarno povoljni za vaš poslovni i finansijski život. Bavite li se nečim kreativnim, uložite dodatni napor kako biste osnažili osećaj vrednosti onoga što stvarate. Mogu doći i neke nagrade i priznanja koja ćete zaslužiti svojim predanim radom. Naročito je povoljno leto, isto kao i novembar i decembar.

Zdravlje: Iako ćete imati dosta optimizma i energije, biće perioda (novembar, delom i decembar) kada će vam nedostajati snage. Usporite kada osetite umor. Pripazite na kosti, kičmu, kolena.

Važni periodi: Avgust će definitivno biti vaš mesec. Sjajite, puni ste energije, sve vam nekako polazi za rukom. Osvajate osmehom i lakše ispunjavate svoje potrebe. To je mesec velikih užitaka!

Vaša misija: Više pažnje posvetite svom fizičkom i emocionalnom zdravlju. Osim toga, pokušajte obuzdati svoj ego i dopustite sebi da verujete u ono što ne možete dodirnuti i videti. Vreme je da krenete na duhovno putovanje i oslobodite se strahova koji vas koče u ostvarenju veće životne produktivnosti.

Saturnove lekcije: Rituali koje posvećujete svom zdravlju, odlazak na wellness, masažu, tehnike samopomoći – sve to može unaprediti vašu životnu energiju. Saturn vam pomaže kako da se bolje organizujete u vremenu i prostoru, kako da postanete delotvorniji i da delegirate poslove kako biste imali više vremena za sebe.

Jupiterovi darovi: Pozitivan uticaj Jupitera osnažuje vašu kreativnost, sposobnost uživanja i pomaže vam da se lakše povežete sa ljudima i da ostvarite neke svoje posebne talente. Velika podrška ide kroz prijatelje, a prijatna iskustva kroz decu i zabavu.

DEVICA

Ocena 4

Ljubav i odnosi: Ovo je vreme u kojem biste neke nedovršene priče iz prošlosti mogli napokon okončati. Postaje vam jasno šta hoćete, a šta nećete. Kao da se stvari u vašem srcu i umu kristalizuju i uspostavljate novi poredak u svom ljubavnom životu. Neke maske padaju, suočavate se sa nerealnim očekivanjima i shvatate da je sada više nego ikada potrebno uzeti sudbinu u svoje ruke. Odnosi koji su zadovoljavajući, sada će postati još stabilniji. U svojoj blizini sigurno imate osobe na koje se uvek možete osloniti i koji će biti tu za vas. Dosta ste posvećeni i životnim zbivanjima svog deteta. U život vam se mogu vratiti jedno staro i već zaboravljeno prijateljstvo. Ono što ćete planirati i pripremati tokom jula i prve polovine avgusta, ugledaće svetlo dana od kraja avgusta pa sve do sredine oktobra, što je jedno od najproduktivnijih i najintenzivnijih razdoblja u godini za vas. Neke važne odluke donosite za svoju ljubavnu budućnost i zato je jako bitno da to vreme dočekate sa jasnom namerom šta želite od svog bračnog i partnerskog života.

Posao i novac: U finansijskom smislu period će biti podložnije oscilacijama. Rastu neki troškovi vezani uz dom i domaćinstvo. Ali izvrsno je što uvek nekako pronađete izlaz iz svakog problema. Septembar je naročito dobar za traženje posla ili za napredovanje na postojećem radnom mestu. Kraj godine donosi više optimizma i vere u uspeh.

Zdravlje: Potraga za ravnotežom i doslednost biće ključni. Umereno jedite, spavajte uredno i nemojte preterivati u stvarima koje vam štete. Više pažnje posvetite stomaku i kukovima. U septembru izbacite iz ishrane namirnice koje vam štete.

Važan period: Prva polovina septembra biće aktivno razdoblje u vašem životu. Mnogo posla, puno kretanja i aktivnosti koje vas bude i daju vam snagu da rešite sve ono što je dugo čekalo na vašu odluku.

Vaša misija: Razmislite o tome kako vaše aktivnosti i način života utiču na druge ljude. Spoznaje na tom polju mogu unaprediti vaše odnose. Osim toga, Saturn vas poziva da otkrijete šta volite raditi, koje aktivnosti bude radost u vama, šta činiti kako biste zadovoljili potrebe svog srca i osećali se ispunjeno.

Saturnove lekcije: Jako je važno za vas da odvojite vreme za zabavu i uživanje. Kao da ste zanemarili taj deo života. Pritisnuti dužnostima i obavezama, ne negujete onaj deo sebe koji treba opuštanje i razonodu. Provedite više kvalitetnog vremena sa detetom, posetite umetnička događanja u svom gradu, pozorišne predstave ili sportska takmičenja. Treba vam odmor od obaveza.

Jupiterovi darovi: Dom i porodica i pitanje stanovanja, vlasništva nad nekretninama i odnos sa roditeljima mesta su koje Jupiter može obogatiti, proširiti, pomoći vam da na tim poljima ostvarite napredak i rast.

*Tekst je pisan za astrološki mesečnik Astral

Prilagođeno sa: Julijana Oremović

izvor:lovesensa.rs