Blog

Vaga – 09.01. do 15.01.2017.

  |   Horoskop

Čak i Vage, koje su vrlo obazrive kada je izbor hrane u pitanju i obavezno proveravaju rok važnosti namirnica i vode računa o kvalitetu, i ove sedmice mogu imati problem sa onim što njihovom stomaku ne prija. Takođe, savetuje vam se veća umerenost.

Ljubav

Konjukcija vaše vladarke Venere sa Neptunom može doneti kojekakve zanimljive, ali i tajne petljancije slobodnima. Možete se platonski zaljubiti u nekog, možete biti u nekom svom svetu fantazije i maštanja, može vas (pomalo bezrazložno) u potpunosti opčiniti jedna osoba za koju ćete smatrati da je maltene pa vaša srodna duša…..a možete se upetljati i u tajni odnos sa zauzetom osobom. Šta god da se od ovoga bude dešavalo, teško je da ćete uspevati da budete realni, kao što vi to inače jeste. No, i ovaj će aspekt i ova sedmica brzo proći. U emotivnim vezama i brakovima najbolje je ovaj aspekt okrenuti kroz romantiku i nežnost prema voljenoj osobi. Doduše, ja moram priznati da on itekako može označiti da biste tokom ovog perioda mogli napraviti neki „kiks“ i dozvoliti sebi da započnete tajnu vezu…

Posao

Em ništa vama nije jasno šta se to na poslu dešava, kao da su svi počeli da pričaju stranim jezikom, pa nikako da se sporazumete, em je vaša koncentracija na nuli. Drage moje, postoji predispozicija da brljavite sve u šesnaest, pa vam toplo savetujem da šest puta razmislite pre nego što donesete neku odluku…ili da makar pitate nekoga ko je realniji za savet. Može biti i podmetanja u poslovnoj svakodnevici i toga da vi shvatite da vas neko od kolega obmanjuje i laže. Takođe, možete smatrati da jednu ideju ili posao treba realizovati „koliko odmah“, ne videći da je to potpuno neisplativo…

Novac

Novca ima i u tome nije problem. Problem je što vi možete ući u gubitke na raznorazne načine – ili uložiti u nešto što je isplativo, ili vam se čak može dogoditi da novac izgubite ili da vam ga ukradu.

Zdravlje

Laki gubici energije, nedefinisan umor, padovi pritiska, pospanost. Kod nekih od vas može doći do trovanja – bilo alkoholom, hranom, lekovima. Jedna sedmica koju ćete maltene prespavati.

izvor:mojastrolog,rs