Blog

Vaga – 02.01. do 08.01.2017.

  |   Horoskop

Hrana

Vaše uživanje u prazničnoj atmosferi i dobrim obrocima se nastavlja i tokom ove sedmice. Doduše, primetićete da vam određena hrana ne prija (verovatno zato što ste preterivali sa njom) i pokušaćete da sebe po ovom pitanju malo ograničite. Verujte, to neće ići baš tako lako…

Ljubav

U ovom periodu biste mogli da ostvarite jaču komunikaciju sa nekim ko je već izvesno vreme u vašem životu. Neke varnice će krenuti između vas dvoje i može vas povući ova igra da poželite da ostvarite i ljubavni susret. Neki od vas su svesni da je malo verovatno da od ovoga može ispasti neka ozbiljna ljubavna priča (ili je ova osoba dosta mlađa ili je zauzeta), ali strasti vas prilično drmaju i sada ne želite da se uplićete u razmišljanja o tome šta će biti dalje…U emotivnim i bračnim vezama dolazi do nekog povlačenja. Ne, to ne znači da ćete se vi i partner distancirati jedno od drugog, već pre da ćete se zatvoriti u svoj mali svet i istinski uživati u njemu. Praznična atmosfera i udobnost, komfor i toplina vašeg doma sada vam najviše prijaju – sa voljenom osobom ćete podeliti nežnost, ljubav i romantiku.

Posao

Vaša vladarka Venera ušla je u polje svakodnevnih poslovnih obaveza, gde se već nalazi tranzitni Mars. I pored praznika i malobrojnih radnih dana, teško je da ćete vi u ovom periodu sedeti skrštenih ruku. Setili ste se šta sve imate da uradite (verovatno ste napravili i neki plan, organizaciju) i ne želite da ovo ostavljate za neki drugi period. Ove dane ćete iskoristiti i da završite nešto od papirologije što je ostalo ili nearhivirano, ili treba proveriti još jednom. Takođe – pravi je momenat, jer ste rasterećeni i bez velikih obaveza, da obavite i neke telefonske razgovore i vidite se sa ljudima kojima ste to obećali.

Novac

Malo ste se više istrošili nego što ste planirali, ali imate neki novac koji ste sklonili sa strane, pa i ne brinete mnogo. Na sve ovo – dobijate vesti o još nekim prilivima koji treba svaki čas da stignu.

Zdravlje

Dosta ste se u proteklom periodu energetski iscrpeli i istrošili i evidentno je da vam je potrebno mnogo odmora, jer vam je imunitet sada slaba tačka.

izvor:b92