Blog

Tri neizbježna beauty proizvoda koja morate imati u torbi

  |   Zenski kutak

Bilo da je riječ o mini verziji, ili dobro poznatoj oversize ženskoj torbi, postoje beauty proizvodi, koji će vam tokom cijelog dana obezbijediti besprijekoran izgled, a koji predstavljaju must have sadržaj vaše torbe.

Poznato je da žene u torbama nose sve što im i nije tako potrebno, pa je ponekad nemoguća misija da u trenutku pronađu ono što im stvarno treba. Zato je, bar kada je beauty sadržaj torbe u pitanju, mnogo jednostavnije da sa sobom nosite samo korisne i zaista potrebne proizvode, koji će, ako se fokusiramo samo na ono što ćete tokom dana i koristiti, uštedjeti mnogo prostora u vašoj torbi.

Krema za lice

Krema za lice koja njeguje, hidrira i regeneriše kožu lica, apsolutni je must have u torbi. Koža je tokom dana izložena brojnim spoljnim uticajima, koji je zamaraju, zato u prilikama kada na poslu ne nosite šminku i imate prilike da se umijete i osvježite na pauzi, ova kremica će vašoj koži povratiti život, blistavost, sjajan i zdrav izgled, ali imajte na umu da ste na poslu i da ne želite da izgledate masno, pa birajte kreme na bazi vode, da ih uvijek imate u torbi i pri ruci.

Ruž za usne

Bilo da ste namazali ruž, i krenuli van kuće ili jednostavno želite da osvježite izgled tokom dana, ruž je beauty proizvod koji vašem make-upu daje instant osvježenje i upadljivu promjenu. Zato bi trebalo da ga uvijek imate kod sebe, kako biste popravili, osvježili ili tek kreirali svoj look. Odaberite neutralnu, nude boju ruža, koja će se uklapati u svaki vaš izgled tokom dana, kako biste uvijek i nepogrešivo mogli da ispravite štetu, koju je napravila vaša užina ili šolja kafe, koju ste popili na pauzi.

Krema za ruke

Rukama je potrebna posebna njega, bez obzira na godišnje doba.  S obzirom da ćete većinu vremena van kuće nešto raditi rukama, odaberite kreme koje se brzo upijaju u kožu i ne ostavljaju film na vašim rukama, koji bi se lijepio za sve što dodirnete. Ruke su izložene različitim spoljašnjim uticajima, tokom dana, bez obzira na godišnje doba, sklone su isušivanju i zaista je važno njegovati ih posvećeno, kako bi ostale ženstvene i nježne.

 

izvor:banjaluka,com