Blog

Sve što vam treba za život, stane u 14 kvadrata: Ovo je najlepša kuća na svetu! (FOTO)

  |   Architecture & Design

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću od prikolice

Ova sjajna mala kuća izgleda kao kućica za lutke, ali nije igračka, već praktičan dom uređen sa puno ljubavi i stila.

 

Mala kuća na točkovima koju vam predstavljamo savršen je primer kako izgleda dom koji u potpunosti kreirate prema svojim potrebama.

 

Doli iz Viktorije (Australija) dizajnirala je funkcionalan dom u kojem se stepenicama penjete do divnog prostora za spavanje.

 

 

U stepeništu je skriven prostor za skladištenje, dok se u donjem delu kuće nalazi mala kuhinja i unikatno kupatilo.

 

Doli je isplanirala i napravila dom koji je apsolutno prilagođen njenoj visini, pa ima mesta i za raspremanje, pa čak i za vežbanje joge.

Mala i praktična kuhinja, čarobna kombinacija boja, zanimljiva dekoracija i predivne biljke čine da ova kuća izgleda kao ostvarenje ženskog sna.

 

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću. Njena kuća je napravljena od prikolice veličine oko 14 kvadrata.

 

 

Ukoliko i vi maštate o malom domu koji ima sve što vam je potrebno i koji je potpuno sređen u vašem stilu, sigurni smo da će vas ova kuća potpuno očarati i inspirisati.

 

Ispod pogledajte još fotografija prelepe kućice:

izvor:Stil.kurir.rs