Blog

Škorpija – 02.01. do 08.01.2017.

  |   Horoskop

Hrana

Neke stomačne tegobe sa kojima ste mislili da ste završili mogu se ponovo aktivirati u ovoj nedelji. Jasno vam je da ne smete da opterećujete svoj želudac jakom hranom, ali se teško uzdržavate od svojih omiljenih jela.

Ljubav

Kod slobodnih Škorpija u ovom su periodu aktuelne dve osobe. Obe su već izvesno vreme u vašoj blizini, sa obe održavate komunikaciju, i vi lično da vas neko pita – otišli biste i na jednu i na drugu stranu. Prema jednoj od njih gajite jaka osećanja, dok vas druga neodoljivo seksualno privlači. Moguće je da će ovde i doći do susreta, verovatno čak i do seksualnog kontakta, i to verovatno sa mlađom od njih dve. Trenutno ne želite da razmišljate u kom pravcu ide vaš emotivni život. Bitno vam je da se nešto dešava. U emotivnim i bračnim vezama sada je pravi momenat da Škorpije i njihovi partneri konačno funkcionišu na jedan makar malo stabilniji način. Uopšte vam neće biti važno da li je vaša veza suštinski sređena, bitno vam je da imate svoj mir, da se partner ponaša korektno i pažljivo, isto kao i vi.

Posao

Iako ste trenutno malo zbunjeni razvojem nekih poslovnih situacija i pokušavate da napravite neki konkretniji plan, svesni ste da neke stvari niste završili i da im morate posvetiti pažnju. Praznična atmosfera na poslu neće vas u potpunosti omesti da se okrenete onim što trenutno smatrate prioritetnim – a to je komunikacija i kontakti sa poslovnim saradnicima i bavljenje papirima. Neke razgovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali – pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela. Čini vam se da ulazak u novu 2017-u itekako obećava u poslovnom smislu.

Novac

Vesti o novcu vas itekako raduju. Konačno možete da napravite plan kako ćete neke zaostale račune i dugove rešiti.

Zdravlje

I kod vas je naglašena iscrpljenost, tako da nemojte da se iznenadite ukoliko potreba za odmorom i snom bude izuzetno jaka. Dajte svom organizmu priliku da se oporavi.

izvor;b92