Blog

SAVRŠENI AKSESOAR ZA MINI KUPATILA

  |   Architecture & Design

U poslednje vreme, sve više pažnje se usmerava opremanju i dizajnu malih kupatila, kao prostora koji od nas traže neku vrstu magije…

Ponekad, jako je teško smestiti sve sanitarije, elemente, ormare, ogledalo i druge sitnice u maleni prostor koji je u većini modernih stanova u gradu namenjen kupatilima. Tačnije, mnogima to deluje kao nemogući izazov, koji se jednostavno ne može savladati. Naravno da može, ako imate dovoljno mašte i kreativnosti, odnosno ako ste spremni za kompromise koji će možda promeniti vaš celokupni ukus i stil.

Kako je prostor za police i ormariće u kupatilu, a posebno onom malom jako teško pronaći, moramo razmišljati van kutije i koristiti resurse koje posedujemo, osim ukoliko se ne bavite renoviranjem kupatila u svom domu iz snova. U svakom slučaju, verovatno znate na kakve muke ste stavljeni svaki put kada u mini kupatilu morate pronaći mesto za one osnovne potrepštine, poput četke za kosu, šampona, gela za tuširanje, četkice i paste. Takve stvari vam moraju biti na dohvat ruke, ali ne smeju biti neuredno razbacane, jer onda jutarnje spremanje dobija novu dimenziju haosa, ali to je priča za neki drugi tekst.

Umesto očajničkih pokušaja utrpavanja svega toga u kupatilski ormarić, potrage za praznim kutkom ili policom koju možete prisvojiti, isprobajte ove silikonske pločice, koje imaju jaku lepljivost, pa se mogu zalepiti za vaš zid, ogledalo ili pločice tuš kabine, kako bi vam pomogle da kreirate organizovani prostor toaleta. One dolaze u kompletu od četiri, pri čemu jedna ima kuku za peškire i druge stvari koje se kače, jedna je namenjena za držanje brijača, jedna dolazi sa magnetom za pincete ili makazice, dok poslednja u nizu ima držače za par četkica za zube.

Svaka pločica meri oko 7.5 x 7.5 cm, a veoma lako se održavaju. One se takođe mogu skinuti i ponovo upotrebiti, što znači da ih po potrebi možete premeštati gde god vam drago. Ako vam četiri pločice nisu dovoljne za sav nered u kupatilu, uvek možete kupiti više od jednog seta ili pojedinačno, kreirajući svoju sopstvenu kombinaciju.

Izvor:mojenterijer.rs