Blog

Rođendan pod vedrim nebom

  |   Dom i porodica

Pustite mašti na volju i osmislite neki lep kutak za slavlje. To može da bude i vaše dvorište, ili šuma, parkić, prostrana livada

SEZONA lepog vremena je počela, pa ako vaše dete slavi rođendan tokom prolećnih i letnjih meseci, zašto biste mu žurku pravili u zatvorenom prostoru. Igraonice su već postale kliše, žurka kod kuće manje-više prevaziđena, a priroda je idealna da se klinci zabave, istrče, “izduvaju”.
Zato, pustite mašti na volju i osmislite neki lep kutak za slavlje. To može da bude i vaše dvorište. Ili, obližnje lepo izletište – šuma, parkić, prostrana livada. Pozajmite ili iznajmite stolice, iskoristite drvene klupe u parku, ponesite i ćebe. Napravite sendviče za najmlađe koji su najzgodniji kada jedu u trku ili pripremite roštilj dok se oni zabavljaju.

Pomozite im da osmisle zabavu, predložite da “izrežiraju” predstavu, maskenbal ili organizuju karaoke, pantomimu, naprave mini turnir u sportskim disciplinama… Ne zaboravite da ponesete balone i prskalice, pa da slavljenički doživljaj bude potpun kada upalite svećice i vatromet zapršti na torti.

Izvor:novosti.rs