Blog

Ribe – 13.02. do 19.02.2017.

  |   Horoskop

Hrana

Ne jedite kada ste nervozni, na brzinu, i izbegavajte da glad zadovoljavate grickalicama, slatkišima i brzom hranom. Potrebni su vam uravnoteženi obroci.

Ljubav

Kod usamljenih Riba imamo dvojaku situaciju – ili se sve više upetljavate u neku tajnu priču, koja postaje sve podsticajnija po vas….ili pak pokušavate da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam se jako dopada, ali sa vrlo promenljivim uspehom. Ako ste od ovih drugih, sigurno je da nemate nameru da tek tako odustanete i trudićete se da priču koja vas interesuje i pokrenete. Od drugog dela sedmice komunikacija će se pokrenuti, pa svakako – nastavite dalje. U vašim emotivnim relacijama, i pored manjka vremena, i partner i vi se trudite da unapredite vašu vezu. Doduše, kratkotrajni momenti zadovoljstva vas ne ispunjavaju u potpunosti, ali svesni ste da sada trenutno ni ne može bolje. Pokrenite priče o nekim pitanjima koja su unosila pometnju u vašem odnosu u proteklom periodu.

Posao

Potrebna je maksimalna odgovornost u poslovnom segmentu – ne opuštajte se i ne spavajte „na lovorikama“, jer ste postigli samo jedan deo od onoga što ste planirali. Neke stvari su se definitivno pokrenule i jasno vam je da sve ide u pravcu koji priželjkujete, ali još uvek se morate truditi i potencirati na onome što želite. Dobro je što imate trenutno jaku podršku i neke ljude koji stoje „iza vas“, pa se slobodno oslonite na njihove savete i predloge. Stvari će ubrzo početi da se rešavaju u vašu korist.

Novac

I dalje ste u periodu kada su prilivi stabilniji, a povremeno i „sa strane“ kapne po neki dinar. Rešite nešto od zaostalih obaveza.

Zdravlje

Za vikend – Sunce ulazi u vaš znak i sigurno je da ćete u narednom periodu mnogo jače krenuti da se dižete u zdravstvenom segmentu. Do tada – više odmora.

izvor:b92