Blog

Preslatki mali Isak je – beba džin!

  |   Dom i porodica

Tokom čitave trudnoće, svako ko bi ugledao stomak Mišel Hol pitao bi ju je da li čeka blizance. Ona je znala da nosi veliku bebu…

Ali kada je došao taj dan porođaja i kada se njen sin Isak rodio, svojim dimenzijama zapanjio je i same doktore u West Penn bolnici u Pitsburgu ! Beba kao što je Isak Mišael Hol iz Pitsburga u Sjedinjenim Državama zaista je posebna i ne rađa svaki dan!

Akušeri u porodilištu gde je rođena ova džin beba na vreme procenili da će njegova mama Mišel morati na carski rez. Jer teško da bi i jedna trdunica to jeste mama izdržala prirodni porođaj za ovako krupnu bebu tj. svoje dete!

Mišelov novorođeni sin Isak je bio dugačak neverovatnih 63,5 santimetra i težak gotovo više od šest kilograma!

Dr. Andrew Sword lekar je rekao:
“Nikad niko od mojih kolega nije video ovoliku bebu. Pretražili smo i sve bolničke arhive iz zadnjih par decenija odnosno sve do 1980 godine ali nigide nismo našli sličan zapis Mali Isak je definitivno rekorder po težini ali i dužini. Takođe je retkost i da jedno toliko dete bude svojoj majci prvo”

Pored toga što je čim je stigao na svet već morao da nosi pelene za šestomesečne bebe,dok su njegova stopala i šake su preveliki da stanu u kalup kojim se uzima otisak za uspomenu na dan rođenja.

Na kraju i sami pogledajte koliki je samo taj “maleni” Isak.