Blog

Pet jesenjih modnih trendova koje možete nositi već sad

  |   Zenski kutak

Spremni smo za dolazak jesenje sezone koja nam uskoro dolazi.

Iako većina ljudi nije baš srećna što se završava najtopliji period u godini, moramo priznati da nas raduje dolazak jesenjih modnih trendova koji su iz godine u godinu sve lepši i udobniji. Od predimenzioniranih džempera i kariranih pantalona, do dugačkih kaputa i mantila koji su savršeni za kompletiranje mnogih odevnih kombinacija, jesen nam donosi dosta noviteta ali i unapređenih retro komada.

Neke trendove možete nositi već sada, a koji su – otkrivamo u nastavku

Animal print
Animal print

Iskoristite jesenju sezonu za isprobavanje različitih animal desena poput motiva kože leoparda, zebre ili tigra. Sa temperaturama koje će idalje biti relativno visoke, klasična košulja u kombinaciji sa “safari” suknjom i patikama će biti sjajna kombinacija za mnoge prilike.

Nota prerijskog stila
Nota prerijskog stila

Stil sa puf rukavima je idealan za bilo koju sezonu, a tokom ove će doživeti svoj vrhunac. Za kraj leta preporučujemo da investirate u mini suknje sa cvetnim desenima i dugim rukavoma koje ćete lako kombinovati  sa različitim komadima tokom bilo koje sezone.

Kežual odela
Kežual odela

Na ovaj trend ne morate gledati kao na formalni jer se lako možete zabaviti mešanjem različitih komada raznih nijansi i drugačijih desena. Ne zaboravite ne nekonvencionalne teksture i upadljive printove!

Uticaj “Divljeg Zapada”
Uticaj “Divljeg Zapada”

Sezona cipela je jop malo tu, pa zašto ne biste isprobali različite modele pre njenog zvaničnog početka? Kaubojke će svaki vaš look akcentovati na potpuno neočekivan način i učiniti da budete zvezda gde god da se pojavite.

“Grandž”
“Grandž”

Kargo pantalone, martinke i kaiš-torbe – idealna kombinacija za sve dame koje žele da pokažu svoju “tamnu” stranu. Neka vam grandž stil devedesetih bude glavni izvor inspiracije.

Izvor;zenskimagazin.rs