Blog

OVO SU NAJOPASNIJE ŽENE HOROSKOPA: Ako Ih Povredite, TEŠKO VAMA!

  |   Horoskop

Postoje žene koje će vam oprostiti svaku grešku. Postoje i one koje vam neće oprostiti i zato će nestati iz vaših života.

Ali, najopasnije su one koje će vas “sačekati na krivini” i žestoko vam uzvratiti zbog bola koji ste im naneli. Međutim, sve dok ne pogrešite, voleće vas više od sebe. Tri horoskopska znaka imaju ove karakteristike.

One su divne, šarmantne, sofisticirane i učinile bi sve za čoveka koga vole, piše Besno pile. Za njega idu i kroz vatru i vodu, ako treba i peške do Meseca, ali ako im se samo učini da partner okreće leđa, bolje bi mu bilo da nestane sa lica Zemlje.

Otkrijte kojim to horoskopskim znacima pripadaju ove fatalne i neumoljive dame.

LAV

Lavica je žena krajnosti, ako te voli, obožavaće te bez rezerve, a ako ne, mrzeće te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u “umiljato mače”. Njoj je u ljubavnom odnosu vrlo bitno da bude veći autoritet partneru nego on njoj i da se fantastično slažu u seksu, jer je izuzetno čulna osoba. Ukoliko su ti uslovi ispunjeni, nema prepreka za njenu sreću i emotivnu ispunjenost.

Naravno, njen muškarac mora svakodnevno da joj se divi i što ćešće da govori da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek delo. Pored toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija.

Međutim, bajka počinje da se ruši kad on zbog premora prvi put odbije da vodi ljubav sa njom. Sledećeg jutra dočekaće ga kola izgrebana ključem, jer to je Lavici očas posla i odradiće bez trunke griže savesti, samo da se njen ego vrati u normalu. Ako slučajno pogleda neku mlađu ili zgodniju od nje, treba da se spremi sa višečasovni monolog. Lavovi imaju tu moć da svakog ubede da je crno belo, pa će tako iskoristiti i ovakvu situaciju da je skroz preokrene i da ubedi partnera kako je više ne voli, kako njihov odnos gubi svaki smisao i tome slično, iako njemu to nije ni na kraj pameti.

Ako joj onako uzgred kaže da mu se čini da joj bokovi deluju malo širi nego prošle godine, uopšte ne treba da se iznenadi kad se ona pojavi sva skockana niotkuda, popne se na haubu izgrebanih kola i iz svoje poveće skupocene torbe izvuče čekić i slomi sva stakla dok je on u njima. Verovatno će sačekati momenat da on u njima bude još sa nekim, kako bi ga dodatno osramotila, ali to neće predstavljati nikakvu blamažu za nju.

ŠKORPIJA

Ona je “femme fatale” u bukvalnom smislu te reči, biće sa neverovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići, niti prosek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primetiti i zauvek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami “žrtvu” da momentalno poželi da postane njen plen.

Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu, ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće. Muškarac svestan sebe, sa kojima može da uživa u visokointelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što joj hrani srce i dušu. Ona se uopšte ne stidi da pokaže svoja najdublja osećanja i otkrije najskrivenije želje onom koga voli, jer nju ni ne zanima ceo svet, već samo mikrokosmos koji je izgradila za sebe i partnera.

Međutim, ako partner slučajno pokuša da je nadvlada ili je sputa, biće sankcionisan. Možda ne odmah, ali Škorpija ima izuzetnu memoriju i zna da je osveta najbolja kad se služi hladna, pa će strpljivo čekati pravi momenat.

Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba da bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli. Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije delove duše, gotovo kao da ima pritajene moći.

Ukoliko od partnera sazna nešto što joj se ne dopada, njoj neće biti problem da ga usred svog zavodničkog plesa veže za krevet, obučenog u “sado-mazo opremu” i da se istog trenutak izgubi. Ona neće nestati zato što je to deo njenog rituala pred sam seksualni čin, već će nečujno izaći iz stana, ključ ostaviti ispod otirača i pozvati vašu mamu da hitno dođe kod vas jer je ona, avaj, nečim sprečena.

Kako ćete vi mami da objasnite da nije rodila bolesnog perverznjaka već je sve samo igra, to Škorpiju ne zanima. Ako još uspe da nagovori drugaricu da vam se uvuče u krevet pre nego gospođa mama stigne, biće to njen potpuni trijumf.

STRELAC

Ženi Strelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno atraktivnog izgleda, već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvek raspoložena da isproba nešto neobično, neverovatnog temperamenta, san je svakog muškarca.

Ona u pronalaženju onog pravog može da uđe u sijaset veza, koje će najčešće da se završe burno upravo zbog njenog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome napipa slabu tačku i onda ga “ujeda dok ne iskrvari”.

Međutim, kada nađe onog koga je želela, spremna je da mu se maksimalno posveti i da mu bude verna do kraja života. Za nekog muškarca žena Stelac može da bude savršen i lepo upakovan dar od Boga, ali on mora da vodi računa o svom ponašanju, jer će mu se u suprotnom sve obiti o glavu.

Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim, a ona bi sve sad i odmah, na njega će da saspe čitavu bujicu groznih i za jednu damu nimalo prikladnih reči. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj greški, kada je obuzme bes ona gubi kontrolu nad sobom i ume da vređa drugu stranu do iznemoglosti.

Ako je njena druga polovina u bilo čemu uspešnija od nje, učiniće sve da mu taj uspeh izađe na nos jer je pravi majstor za stvaranje neprijatnih situacija ni iz čega. Nije potrebno da oseti da je bilo kojim svojim gestom pravite ljubomornom, ona će od najmanje sitnice napraviti dramu, ako uvrti sebi u glavu da je nečim ugrožena.

Ona je ta koja će da polomi servis za ručavanje koji vam je poklonila vaša baka pred zabezeknutom rodbinom samo zato što joj niste pohvalili predjelo ili da vam prospe piće u lice u prepunom restoranu, ostavljajući vas u čudu a dva sata kasnije napraviće se kao da se nije desilo ništa i umiljavaće vam se poput devojčice.

To radi jer je njoj ljubavni život glavna sfera i ako u tome kiksne, zna da neće moći dugo da se oporavi. Zato bira možda ne baš najbolje načine da voljenog muškarca zadrži pored sebe, jer smatra da su sitne pakosti onaj dragoceni začin koji vezi daje pravi ukus.

Izvor:veseliportal.info