Blog

Ovo su dva najuspješnija znaka u cijelom Zodijaku!

  |   Horoskop

Na putu do uspjeha mane im ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspješni.
Da li je u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspjeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji, ne zna se, ali dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je riječ o šefovskoj poziciji!
Oni su rođene vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni i znaju da iz svojih radnika izvuku maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspjeha ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspješni, piše Kurir
OVAN
Najizraženiju crtu vođe u sebi autoritativnost poseduje Ovan. Vrlina mu je dinamičnost, elan i kreativnost, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promjene raspoloženja i razdražljivost. Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtjevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrijediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni su prava noćna mora.
JARAC
Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa! Vole red, rad i disciplinu, pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvjereni da su nezamjenjivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode. Vrlina im je to što su sposobni da izvuku najbolje iz drugih, kao i da se izbore za bolje plate za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosjetljivost i uvjerenje da sve sami znaju najbolje.
Izvor/cure.ba