Blog

Ovo morate da uradite do 1. marta: Ostvariće vam se svi planovi ako zanemarite šta vam srce kaže!

  |   Horoskop

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni

Horoskop – planeta ljubavi i obilja Venera ulazi u znak Jarca 2. februara i u njemu će se zadržati do 1. marta, a evo kakve će tragove na našoj sudbini i duši ostaviti ovaj misteriozan spoj,

Kada zavodljiva i maštovita Venera uđe u znak analitičnog uspešnog Jarca, vreme je da se posvetimo reputacijiuspesima i ostvarenju poslovnih ambicija!

 

U ovom periodu treba da razgovarate sa ljudima koji su na položaju, odnosno sa onima koji mogu da vam daju važne savete i smernice. Važno je da se do 1. marta dobro organizujete,iskoristite potencijale i pokažete koliko se dobro snalazite u svakoj situaciji. Ovo je period previranja na polju karijere, ali je važno da se istaknete.

 

 

foto: Shutterstock

Jarac kao i njegov vladar Saturn lako eliminiše, bira objektivno i želi da “odvoji žito od kukolja“. Njegove vodilje su snaga i sposobnost, a baš to treba stalno da vam bude na pameti dok je Venera u znaku Jarca.

 

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni. Razum će donositi odluke, a srce će trpeti. Međutim, ako ste dovoljno hrabri da otvorite dušu za nove ljubavi, pokažete svoju ranjivost, uspećete da se transformišete iz ledene kraljice u nežnu damu toplog srca.

 

Očekuju vas problemi u odnosima sa kolegama prijateljima. Konstantno imate potrebu da neko nešto uradi za vas i da je neko dužan da vam pomogne. Ovakav stav ugroziće mnoge odnose i nećete lako podnositi odbijanje.

 

Koliko god prepreka imali i šta god da se promeni, važno je da ostanete mirni i staloženi. Pokušajte da obuzdate ego sa kojim ćete se puno boriti u ovom periodu. Vežbajte jogu, meditirajte, čitajte, posvetite se nekom hobiju.

 

 

foto: Shutterstock

 

Pokušajte krajem februara da popravite odnos sa partnerom, predložite neke zajedničke aktivnosti, pružite mu ruku i objasnite koliko je vaše srce nesnađeno, a opet tako nežno i željno ljubavi. Partner će razumeti, ali važno je da ne odustanete od puta transformacije.

 

Ne plašite se promene, ona je čarobni dragulj koji vas vodi do večne sreće!

izvor:stil.kurir.rs