Blog

Ovi glumci su samohrani očevi: Imali su jaku želju da njihova deca odrastaju uz njih! (FOTO)

  |   Dom i porodica

Oni su p reuzeli punu odgovornost za podizanje i vaspitanje svoje dece

U modernom svetu nije nimalo čudno da žena sama podiže decu. Postoji ona uzrečica da “otac može biti svako, ali retko ko može biti tata”.

 

Ovo je spisak od 7 holivudskih glumaca koji su sami podigli i vaspitali svoju decu:

 

1. Lijam Nison

 

Pre deset godina, supruga Lijama Nisona, Nataša Ričardson je doživela nesreću tokom skijanja. Umrla je samo nekoliko dana nakon pada. Nison je ostao sam sa dva sina Danielom i Majklom. Oni su tada imali 12 i 13. godina.

Lijam je posvetio svoj život deci i odlučio je da se nikad više ne ženi.

 

 

 

2. Pris Brosnan

 

Kada je oženio Kasandru Haris, Pirs Brosnan je usvojio dvoje dece: Šarlot 9 i Krisa 8 godine. 

Tri godine kasnije, Kasandra mu je rodila sina Šona. Nekoliko godina kasnije Kasandra umire od raka.

 

Glumac je nastavio da odgaja svoju decu bez ikakve pomoći sa strane ili želje da se oženi.. Ali 1994. godine, sreće novinarku Keli Šaje Smit sa kojom stupa u brak 2001. godine. Danas imaju dva sina: Dilan i Paris.

 

 

 

3. Nikolas Kejdž

 

Sin Nikolasa Kejdža, Veston je rođen 1990.godine. Glumac nije bio u braku sa ženom koja mu je rodila dete, a uskoro su i raskinuli vezu. Glumac je dao toj ženi kuću u Holivudu u zamenu za pravo da sam odgaja sina. Danas Veston ima 28 godina, muzičar je i bori se da se ostvari u glumi. Tokom 2005. godne, Kejdž je dobio još jednog sina.

 

 

 

4. Al Paćino

 

Al Paćino je otac 3 deteta a do sada nije bio u braku. Njegova najstarija kćerka, Džuli je rođena 1989. godine, a 2001. godine glumac dobija bliznace Oliviju i Antona. Al Paćino ima podeljeno starateljstvo nad decom, tako da jednako vreme provode i kod oca i kod majke. Glumac je poznat po tome da usklađuje svoj raspored kako bi proveo što više vremena sa decom.

 

foto: Profimedia

6. Kolin Farel

 

Kolin Farel odgaja dva sina: Džejmsa (16) i Henrija (10). Glumac je kratko bio sa manekenkom koja mu je rodila Džejmsa. Ubrzo nakon raskida, glumac nastavlja da se brine za sina. Iz veze sa poljskom glumicom, Kolin dobija i drugog sina Henrija o kojem se brine.

 

 

 

foto: Profimedia

7. Leni Kravic

 

Nakon razvoda, Leni Kravic počinje da odgaja svoju kćerku Zoi – sam. Pre toga je bio u braku sa Lisom Bonet pune tri godne. Par je imao jednaka prava kada je njihova kćerka bila u pitanju, ali kada  je napunila 11 godina Zoi se preselila kod oca. Danas je Zoi popularna glumica i muzičarka i često se pojavljuje u očevom društvu.

 

 

 

izvor:stil.kurir.rs