Blog

Ovan – 20.02. do 26.02.2017.

  |   Horoskop

Lagana hrana, masnoće i začine svedite na najmanju moguću meru. Obavezno što više citrusa i svežeg povrća, a mogli biste češće da koristite i đumbir u ishrani, najbolje kroz čajeve sa medom i limunom.

Ljubav

Možda slobodni jeste, ali usamljeni definitivno niste. Zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, a inicijativa podjednako ide i sa vaše i sa druge strane. Nagli počeci nekih emotivnih (ili pak neobaveznih priča) uglavnom sa osobama koje idu iz vašeg kruga prijatelja ili preko izlazaka. Naglašene su mogućnosti za tajne odnose. Burna sedmica jepred vama, iskoristite je za svoje uživanje! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, trebali bi da povedete računa da napetost koja već izvesno vreme postoji između vas i voljene osobe ne eskalira. Vaša potreba za slobodom je jako izražena, sve od strane partnera možete doživljavati kao pritisak koji vam unosi nervozu i čini vas impulsivnim. Naročito će situacija za vikend biti komplikovana.

Posao

Nedelja sa mnogo mogućnosti, ali i dosta nervoznih momenata je pred vama. Najbitnije je sačuvati hladnu glavu i sagledati koji je potez dugoročno najbolji po vas. Istina je da su vam potrebne promene, ali do njih morate doći promišljeno i postepeno. Neke šanse se doduše hoće otvoriti odjednom, preko noći, ali bitno je da ipak razmislite o njima. Takođe, kod nekih od vas pritisak koji dugo postoji može rezultovati željom da prekinete saradnju u kojoj ste. Ne radite ništa bez pravog plana za budućnost.

Novac

Neke manje sume novca koje vam dolaze preko dodatnih angažmana donekle će popraviti trenutnu finansijsku situaciju.

Zdravlje

Mogućnosti za kratkotrajne, ali burne zdravstvene tegobe. Mlađima problemi sa virusima, glavoboljom, sinusima. Kod starije populacije problemi sa pritiskom.

izvor;mojastrolog.rs