Blog

MODERNI ENTERIJERI KUPATILA

  |   Architecture & Design

Svet kupatila iz godine u godinu, dobija moderniji i luksuzniji koncept enterijera, pa bismo mogli da kažemo da kupatila sada mogu izgledati kao prostorije nekog SPA centra.

Zbog toga ne čudi što se poslednjih godina pojavio koncept nazvan bathroom living, kao deo najnovijih trendova tekuće sezone kao i narednih godina. Ukoliko ste bili u prilici da posetite glamurozan štand proizvođača Inda na nedavno održanom Salone del Mobile 2016, onda možete da kažete da ste se uverili u lepotu savremenog dizajna koji nude njihove kolekcije za kupatila. Radi se zaista o briljantnim kompozicijama.

Bogata i modularna Progetto kolekcija kupatilske opreme, uključuje nameštaj i umivaonike zapanjujuće funkcionalnosti.

Dok se Progetto uglavnom oslanja na viseće i podesive elemente koje u tonu možete kompletirati i smestiti u kupatilo, takođe se u ponudi nalaze i modularni setovi polica, otvorenih jedinica i ormarića, kojima od svog kupatila možete napraviti moderan enterijer. Svaka kompozicija je bogata kako vizuelno tako i teksturom, a dostupne su u širokom spektru završnica u trendi nijansama maštovitog dizajna.

Njihove modularne varijante garantuju da čete dizajnirati kupatilo koje se uklapa u ostatak enterijera vašeg doma. Čak iako se radi o starom kupatilu, sigurno je da ćete ga začas pretvoriti u šik enterijer koji mami da u njemu boravite.

Najbolji deo koji se tiče ovih kupatila je taj iznenađujući efekat koji će vaši gosti imati jednom kada kroče u kupatilo, pa će pomisliti da su u nekoj sobi za odmor, pre nego u kupatilu.

Od umerenih do ekstravagantnih dizajna, ponude linije Progetto će od vašeg kupatila načiti jedan osvežavajući prostor, a fotografije su tu da vas kao polazna tačka, inspirišu.

Moderni enterijeri kupatila

Moderni enterijeri kupatila

Moderni enterijeri kupatila

Moderni enterijeri kupatila

Izvor:luxlife.rs