Blog

Koje velike promene očekuju znakove horoskopa usled pomračenja Sunca?

  |   Horoskop
20. marta predstoji pomračenje Sunca u znaku Riba koje će svakako uticati, kako na globalnom, tako i na individualnom nivou. Pripremite se za velike promene.

OVAN

U polju podsvesti, snova , ali i dalekih putovanja. Imaćete izvesnih psihičkih krita identiteta. Preispitivaćete neke svoje poteze i sumiraćete vaša postignuća. Ako ste imali ambicije da otputujete daleko ili na duže vreme, sada vam predstoje šanse.

BIK

Pomračenje se dešava na vašem društvenom polju, ali će takođe imati veliki uticaj na neke dugoročne planove koje ste imali na umu. Postoji indicija da okončate neka prijateljstva koja to i nisu bila. Ako niste realizovali neke ciljeve, sada je trenutak, osim ako ne promenite smer interesovanja.

pomračenje sunca

BLIZANCI

Novine očekujte na polju karijere. Postoji velika mogućnost za promenu poslovnog statusa. U narednom periodu sav fokus će biti na poslovnom planu, čak vam se i emotivni događaji mogu odvijati u konekciji sa poslom.

RAK

Ako studirate vama promena može biti u vidu završetka, ili nekog težeg ispita, ili potpunog odustanka. Ako ste planirali put u inostranstvo, očekujte sudbonosne događaje vezane za isti. Kako god, naredni period posvećujete duhovnom napretku.

LAV

Pomračenje se odigrava u polju seksualnih apetita i hroničnih bolesti. Osećaćete nebjašnjiv nagon i vrlo pojačan libido. Savetuje vam se da povedete računa o zdravstvenim tegobama koje bi sada mogle da eskaliraju.

DEVICA

Partnersvo i bračni odnosi biće aktuelni u narednom periodu. Ako ste slobodni, očekujte da počnu da  se prave planovi za život u dvoje, ali ako ste već u braku, očekujte velike promene i sačekajte da bura prođe.

VAGA

Promena posla u potpunosti ili promena pozicije na istom. Postoji mogućnost da dobijete ponudu za dodatna angažovanja. Ako ste u potrazi za poslom, računajte da je vaše vreme došlo.

ŠKORPIJA

Na emotivnom planu su neminovne promene. U zavisnosti od trenutnog stanja, možete predvideti i kakve. U ovom slučaju usamljeni mogu računati na sudbinski susret.

apokalipsa

STRELAC

Koliko je izvesno da se preselite negde ili makar promenite nameštaj i raspored u vašem domu, za vaš znak su uvek vezana putovanja, pa nije isključeno da promenite mesto boravka u nekoj drugoj državi.

JARAC

Povedite računa u narednom periodu na sitne stvari. Komunikacija putem telefona ili mejlova može biti u zastoju. Posebno pripazite da ne budete pokradeni. Odnos sa komšijama takođe može biti poljuljan.

VODOLIJA

Vaše finansije će biti i vaš fokus naredni period. Ako imate planova da investirate u nešto, napravite ozbiljan plan, jer sve što sada budete uradili može se odraziti u velikoj meri u budućnosti.

RIBE

Na ličnom polju doživljavate neke promene, a to se može odigrati i na fizičkom planu. Ako menjate boju kose ili pribegavate bilo kakvoj intervenciji, posavetujte se sa nekim, jer će ove promene biti dugoročne.