Blog

Koje horoskopske znake očekuje najveća sreća tokom vladavine Device

  |   Horoskop

Život nam uvek donosi uspone i padove, dobre i loše talase u moru očekivanja i želja.

Sezona Devica je period sve veće radne etike, napornog rada i praktičnih aktivnosti. Vladavina Devica počela je nedavno. Devica je zemljani element i po svojoj prirodi treba da bude racionalna i borbena. Dobra strana njenog pravila je da ćemo imati više energije za važne životne odluke.

Evo koji znaci Zodijaka će imati najviše sreće u ovom periodu!

Bik - Lepota je u detaljima
Bik – Lepota je u detaljima

Dragi Bikovi, dogodiće se najbolji mogući scenario u vašem životu. Sunce prolazi kroz vašu petu kuću koja označava kreativnost i romantiku. Zračite neverovatnom harizmom i samopouzdanjem i ovo je sjajno vreme da volite, stvarate i probudite svoje unutrašnje dete.

Devica - srećan oporavak energije
Devica – srećan oporavak energije

Trenutno ste podvrgnuti kosmičkoj transformaciji i obnovi energije. Sunce je konačno izašlo iz vaše 12. kuće i više niste pospani, anksiozni i negativni. Venera, planeta ljubavi i lepote lebdi vašim znakom i podstiče vas da negujete svoje emocije, lepotu i dušu. Snažne planete Saturn i Pluton nalaze se u vašoj petoj kući kreativnosti i autentičnosti. To znači da imate šansu da stvorite nešto predivno i posebno.

Jarac - Praktičan i spreman da ispuni svaki cilj
Jarac – Praktičan i spreman da ispuni svaki cilj

Sve ste stavili na svoje mesto pod srećnim zvezdama i konačno ste uspeli. Bićete nagrađeni za sav naporan rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Sunce je u vašoj devetoj kući, odnosno u kući obrazovanja, znanja i mogućnosti. Videćete svetlo na kraju tunela i očekuje vas neverovatno lepo vreme. Magija može početi!

izvor;zenskimagazin.rs