Blog

Kako da na 6 neobičnih načina da koristite penu za brijanje

  |   Kako Da

Imamo je kod kuće i obično je koristimo za brijanje.

Međutim, pena za brijanje je pogodna za mnoge druge stvari. Verovatno niste znali da je možete koristiti za mnoge stvari u domu. Pogledajte našu galeriju i saznajte za šta još možete da je koristite.

Sprečava zamagljivanje ogledala u kupatilu
Sprečava zamagljivanje ogledala u kupatilu

Nanesite malu količinu pene za brijanje na papirni ubrus i istrljajte celu površinu ogledala.

Ostavite da se osuši. Ogledalo se neće zamagliti tokom kupanja.

Vrata koja škripe
Vrata koja škripe

Od ovog neugodnog zvuka možete brzo da se oslobodite. Nanesite malu količinu pene za brijanje duž šarki i utrljajte u sve praznine. Obrišite višak papirnim ubrusom.

Ukloniće mrlje sa vaših ruku
Ukloniće mrlje sa vaših ruku

Ako vam ponestane razređivača, a ruke su prekrivene bojom, utisnite malo pene za brijanje na mrlju. Očistite ruke sapunom. Nakon nekog vremena, sve tačke treba da nestanu.

Čisti slavine u kupatilu
Čisti slavine u kupatilu

Kamenac i drugu prljavštinu u kupatilu teško je ukloniti. Pre nego što posegnete za snažnim merama, pokušajte da koristite penu za brijanje. Nanesite je na celu prljavu površinu, očistite je mekom krpom i na kraju ispolirajte. Prljavština će nestati i moći ćete uživati u čistom kupatilu.

Ukloniće masne i tvrdoglave fleke
Ukloniće masne i tvrdoglave fleke

Pena za brijanje može zameniti sredstvo za uklanjanje mrlja. Na mrlju nanesite penu za brijanje. Nežno je raširite preko tkanine i ostavite neko vreme. Zatim operite penu toplom vodom i operite odeću kao i obično. Od mrlje neće ostati ni traga.

Očistite četku za kosu
Očistite četku za kosu

Četku za kosu treba redovno čistiti. Srećom, sve što trebate učiniti je ukloniti kosu s nje, naneti penu za brijanje, pričekati 10 minuta i isprati. Četka će biti čista.

Izvor:zenskimagazin.rs