Blog

Jesenje dekoracije za balkon

  |   Architecture & Design

Jesenja sezona je zvanično ovde i vreme je da uredite svoj balkon prikladnim jesenjim bojama i ornamentima.

Tokom leta su balkon ili mala terasa naša omiljena oaza za opuštanje sa prijateljima i mesto gde se regenerišemo nakon napornog dana. Topli jesenji dani su idealni za uređenje balkona i pravi je izazov ako je balkon male kvadrature. Imamo nekoliko jednostavnih saveta kako bi vaš balkon bio spreman za tople jesenje večeri!

Šta najviše volite da radite na balkonu na jesen? Pijete čaj i čitate? Družite se sa prijateljima? Ako je vaš balkon mali, fokusirajte se na jednu od ovih aktivnosti za jesenje dane i krairajte udobno mesto za čitanje ili malu trpezariju. Investirajte u nameštaj koji je svestran kao što je vrtna ležaljka.

Izaberite nameštaj koji je proporcionalan prostoru. Zato razmislite u smislu kompaktnih, ali udobnih stolica, malih bočnih ili okruglih stolova.

Kupite lepu korpu i dekorišite je jesenjim dekorom. Možete koristiti bundeve ili lišće. Postavite korpu na trpezarijski sto ili je koristite za mali bočni stočić za dodatni osećaj jeseni.

Od svog balkona napravite udobno mesto. Dodajte mekane jastuke i toplu ćebad, krznene jastuke i prostirke. Koristite teksture i obrasce koji podsećaju na jesen kao što su karirani desen, pletene tkanine, vuna ili veštačko krzno.

Ne zaboravite da kreirate ugodnu atmosferu sa osvetljenjem. Koristite sveće i svetiljke kako biste dobili taj topli sjaj. Mirisne sveće sa aromom sandalovine ili cimeta će dodati prijatan osećaj!

Pokušajte da koristite raznovrsne dekorativne elemente kao što su bundeve, jabuke, kukuruz i korpe. Ne zaboravite na jesenje cveće. Nekoliko saksija sa hrizantemama u predivnim jesenjim tonovima će dodatno ulepšati vaš balkon.

Uživajte u jesenjim danima na svom malom, ali lepo uređenom balkonu!

Jesenje dekoracije za balkon

Jesenje dekoracije za balkon

Jesenje dekoracije za balkon

izvor;zenskimagazin.rs