Blog

Jedna porodicna prica (2019) -Epizoda 5

  |   Kutak Studia MD 1&2&3


Jedna porodicna prica/ Bir Aile Hikayesi

Četiri osobe rođene istog dana… Sve četiri će doživjeti najvažniji dan u životu…

Cem -Celil Nalçakan se s voljenom ženom Reyhan -Songül Öden priprema za proslavu rođendana. Iako ona nosi rizičnu trudnoću, do posljednjeg trenutka vjeruju da će sve proći dobro i da će uskoro u krilu držati trojke. Ali život za njih ima potpuno drugačiji plan.

Berk -Birkan Sokullu je model i zaštitno lice velikog branda. Napokon dobiva ponudu da zaigra u filmu, ali ne može dobiti dozvolu svog producenta. Nalazi se pred raskrižjem. Ili će se sve nastaviti kao prije, ili će odabrati slobodu i platiti cijenu.

Mahur -Olgun Toker, živi mirnim obiteljskim životom, ali ima tajnu. Već neko vrijeme pokušava pronaći biološkog oca. Na dan svog rođendana dobija dobre vijesti, ali kad upozna oca, istina će biti veliko razočaranje.

Beste -Elçin Afacan, koja još od djetinjstva ima problema s težinom, na svom 35. rođendanu donosi odluku. Do danas život nije tekao onako kako se nadala, ali je došlo vrijeme da uzde uzme u svoje ruke. Izgubit će kilograme po svaku cijenu. Ništa ju ne može zadržati na ovom putu. Osim ljubavi ..

Režija: Merve Girgin
Glumci: Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, Irem Sak..