Blog

Horoskop za Veneru u znaku Bika: mnogima će se cela subina promeniti do 9. juna 2019. godine

  |   Horoskop

Horoskop otkriva kako će na našu sudbinu uticati ulazak Venere u znak Bika! Put ove planete biće sada drugačiji zbog prisustva misterioznog Urana…

Venera ulazi u znak Bika 15. maja 2019. godine, a uvek kada boravi u ovom znaku, ova planeta ljubavi i novca ispoljava svoje najveće kvalitete.

Dok je u znaku Bika, Venera isijava bogatu energiju lepote, ljubavi, obilja i novca. Venera u Biku aktivira sve te divne stvari i podstiče nas da sagledamo unutrašnju i spoljašnju lepotu, bolje razumemo svoje odluke i pronađemo način da aktiviramo sebe i iskoristimo potencijale.

Venera u Biku pomaže da pomirimo svoj unutrašnji i spoljašnji svet, odnosno da se okružimo stvarima koje nas inspirišu i bude zadovoljstvo.

Osetite sebe u svakom trenutku. Razmislite o odeći koju nosite, o stvarima o kojima razmišljate. Postanite svesni svog unutrašnjeg bića. Razmišljajte o materijalnim stvarima koje vas okružuju – da li vas one zaista čine srećnim. Vreme je da pročistite i dušu i životni prostor. Odbacite sve stvari koje vas više ne readuju, oslobodite se mračnih sećanja na prošlost i oslobodite dom od loše energije i tereta prošlosti.

Ovo je vreme oslobađanja, kada ogolimo sebe do samih emocija, rašiimo krila i počnemo sasvim novi život. Baš takav komfor daje Venera u Biku. Međutim, njeno putovanje u 2019. godini biće pomalo drugačije nego obično, jer je još uvek prisutan mističan Uran.

Uran se vratio u Bika u martu 2019. godine, prvi put nakon 80 godina. To znači da će Venera i Uran biti zajedno u Biku, takođe prvi put nakon 80 godina.

Uran će boraviti u znaku Bika sve do 2026. godine, ali magična Venera se brzo kreće i svoj boravak u Biku završiće 9. juna 2019. godine. Tako da u 2019. godini prvi put imamo uticaj plesa Venere i Urana u znaku Bika.

Venerin sjaj

To je sasvim nova energija koja će promeniti naš način prihvatanja i širenja energetskih vibracija. Pošto je Uran u Biku, Venera će morati malo da pojača svoj magičan uticaj. Uran je mnogo veća i hrabrija planeta, pa da njegov uticaj ne bi bio dominantniji Venera će pojačati svoju energiju.

Ova energija biće najjača od 15. do 25. maja 2019. godine, ali će se zadržati do juna, odnosno sve dok Venera ne napusti znak Bika.

Venera će učiniti da promenimo način na koji sebe vidimo. Ona u nama budi novo svetlo, potpuno jedinstveno i videćemo sebe u sasvim drugačijem sjaju, kao nikada do sada.

Moguće da ćete poželeti da promenite izgled, na primer ofarbate kosu u drugoj boji ili probate novi stil oblačenja. Venera i Uran ne vole maske, oni žele da razmaknu zavesu srama i pokažu ono što je zaista autentično u vama.

Više nema skrivanja pod plaštom srama, jer neće biti važno šta će reći okruženje. Bez obzira da li ste nekada bili emotivno utučeni zbog svog fizičkog izgleda ili su vas nečiji komentari povredili, sada se ti ožiljci brišu. Venera čini da zavolite osobu u ogledalu, da je osetite i kažete joj da je prelepa baš takva kakva jeste.

U svetu u kojem često vladaju nesigurnost i strah, ljubav prema sebi je najjača i najhrabrija stvar koju možete uraditi. Kada naučite istinski da volite i prihvatite sebe, sve kockice života brzo će se složiti.

Venera i Uran pojačaće vaše samopouzdanje, osećaćete se moćno i samo nebo za vas neće biti granica. Vaše telo od pete do glave je jedinstveno jer nosi vašu dušu.

Zato volite sebe sada i odmah i dopustite mističnoj Veneri da vam otvori vrata nove ljubavi, novog života!

izvor:lovesensa.rs