Blog

HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. NOVEMBAR 2018. GODINE

  |   Horoskop

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan…

OVAN

POSAO: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

LJUBAV: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

BIK

POSAO: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

LJUBAV: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

LJUBAV: Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.
RAK

POSAO: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.

LJUBAV: Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!

ZDRAVLJE: Odlično.

LAV

POSAO: Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!

LJUBAV: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lepo se provedite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.

LJUBAV: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.

LJUBAV: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.

ZDRAVLJE: Moguća alergija.

ŠKORPIJA

POSAO: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.

LJUBAV: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.

LJUBAV: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

JARAC

POSAO: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.

LJUBAV: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

VODOLIJA

POSAO: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.

LJUBAV: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.

LJUBAV: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)