Blog

ELEGANTNE NORMA KUHINJE

  |   Architecture & Design

Martini Mobili još jednom potvrđuje svoje kapacitete kada je dizajn u pitanju, predstavljajući elegantan, stilski i klasičan nameštaj za kuhinje.

Norma je ime nove kuhinje koja je dizajnirana od strane Arbet Design studija, koja reflektuje koncept ove kompanije, a to je da traže harmoniju u svakom svom vrhunski izrađenom proizvodu, kao i u visokoj funkcionalnosti.

Izrađeni od canaletto oraha, kuhinjski elementi poseduju ugrađena vrata u nekoliko geometrijskih oblika, ručke koje su izrađene od britannio i transparentnog bronzanog stakla sa bronzano lakiranim rešetkama. Fioke su od drvenih ivica sa rukohvatima Moventos.

Lakirani elementi, police od stakla, kao i leđa elemenata koja su od pleksiglasa, sve to daje jedan osećaj prozračnosti i svetlosti čitavoj kompoziciji elementa.

Kuhinja je prekrivena izuzetnim granitom Fusion Wow debljine 4.5 cm, koji joj dodatno daje na eleganciji i funkcionalnosti, a ispod površine se nalazi rerna. Deo koji je namenjen kuvanju je prostran i praktičan i poseduje aspirator koji je dekorisan mrežom dekorativnog osvetljenja.

Svi elementi koji mogu da se otvore poseduju aksesoare poslednje generacije, što ovu kuhinju čini ne samo estetski privlačnom, već i tehnički savršenom, napravljenom da zadovolji najzahtevnije korisnike.

Elegantne Norma kuhinje

Elegantne Norma kuhinje

Elegantne Norma kuhinje

Elegantne Norma kuhinje

Izvor:luxlife