Blog

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.APRIL

  |   Horoskop

OVAN

 

Niste zadovoljni trenutnim poslom, ali ste se uljuljali u sigurnost koju vam pruža. Ipak bi za vas najbolje bilo da inicirate neku promenu. Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom nisu najidealnije. Sklonost depresiji je naglašena.

 

BIK

 

Doveli ste sebe u situaciju na koju niste baš ponosni, ali ako sada zauzmete zreo i odgovoran stav, posledice neće biti tako teške. Na polju ljubavi vas danas očekuje dobra prilika za flert i poznanstvo. Pazite na srce.

BLIZANCI

 

Moguće su nepredviđene okolnosti koje će poremetiti vaš svakodnevni tok. Sa njima ćete se duže vreme boriti. Ako ste u vezi, predstoji vam period zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Problemi sa plućima.

 

RAK

 

Nenamerno ćete doći do nekih važnih informacija koje vam mogu poslužiti da rešite dileme koje ste do sada imali. Današnji dan će biti dosta povoljan na ljubavnom polju. Povedite računa o bubrezima i bešici.

LAV

 

Imaćete dovoljno sreće da vam se neki problemi reše uz minimalan trud. Imajte to na umu i maksimalno ga iskoristite. Moguće je da će vam se dopasti jedna starija osoba koja ne pokazuje mnogo interesovanja. Moguća je glavobolja.

 

DEVICA

 

Osećate da imate dovoljno energije za rešenje svojih problema, i zaista ćete to ostvariti ako istrajete u svom trudu. Iznenadiće vas interesovanje koje će jedna osoba danas pokazati prema vama. Odlično se osećate!

 

VAGA

 

Danas će vas atmosfera na poslu za promenu držati u dobrom raspoloženju. Možete da se opustite i očekujete prijatan dan. Osećate da vaša veza već predugo traje, do te mere da vam je dosadila. Osećate se dobro i nemate tegobe.

 

ŠKORPIJA

 

Postići ćete rezultate bolje od očekivanih. Ipak nastavljajte da ulažete trud u svoj posao, jer vaša situacija nije toliko stabilna kako se čini. Vodićete zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Imate mnogo energije.

STRELAC

 

Očekuje vas jedan pozitivan dan bez previše turbulentnih dešavanja. Možete da budete opušteni. Moguće je da ćete upoznati osobu koja vam se neće učiniti posebno značajna sada ali kasnije to može postati. Problemi sa kašljanjem.

 

JARAC

 

Ukoliko se odlučite na taj korak, moguće su poslovne promene koje će imati veoma pozitivan ishod. Danas osećate neko nestrpljenje po pitanju ljubavi. Ako ste u vezi moguće su svađe. Prijaće vam fizička aktivnost.

 

VODOLIJA

 

Ako želite da zadržite posao, moraćete da promenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamerio. Vašoj vezi je neophodna neka promena na emotivnom planu. Koža vam je osetljiva.

 

RIBE

 

Iako se čini da vam ništa ne ide na ruku i da do svega morate da dođete težim putem, treba da ostanete uporni, jer će vam se isplatiti. Moguće je da ste emotivno nezadovoljni danas. Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja.

Izvor:stil.kurir.rs