Blog

Blizanci – 20.02. do 26.02.2017.

  |   Horoskop

Odličan je trenutak da promenite svoje navike po pitanju ishrane – da vaši obroci budu raznovrsniji, uravnoteženiji, sa više biljnih vlakana i proteina. Slatkiše zamenite voćem ili uzmite crnu čokoladu.

Ljubav

U pokretu ste, nova poznanstva i novi ljudi pozitivno deluju na vas. Jedna osoba se može posebno izdvojiti svojom neposrednošću, duhovitošću, otvorenošću. Mogući su i jači kontakti preko društvenih mreža. Neki od vas sada mogu ostvariti i komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Možda se vaša priča ne može obnoviti, ali svakako će vam prijati da se vidite, razgovarate i evocirate neke lepe uspomene. Sa emotivnim partnerom sada možete imati korektan i dobar odnos. Potrebno je samo da dovoljno vremena posvetite jedno drugom i oživite vašu vezu nekim zajedničkim „akcijama“ ili planovima. Nemojte previše vremena poklanjati svojim prijateljima i na taj način zapostaviti partnera, jer se može ozbiljno naljutiti na vas.

Posao

Planovi kojima ste bili okupirani u prethodnom periodu sada mogu otpočeti sa realizacijom. Pravi je trenutak da se bacite na posao i preduzmete ozbiljne akcije. Idu vam na ruku brzina u delanju i razmišljanju, a mogu vam od pomoći biti i osobe sa kojima ste već imali dobru realizaciju dogovora i saradnju. Postoji mogućnost ponovnog pokretanja i obnove partnerskih odnosa koji su vam u proteklom periodu donosili zadovoljstvo i dobit. Odnosi sa kolegama su dosta korektni i pored povremene nervoze.

Novac

Prilično mirna situacija u finansijskom segmentu ove sedmice. Nekima od vas stoje prilivi i preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Mogućnost manjih problema koji se vezuju za prehlade kod mlađih Blizanaca. Starija populacija bi trebala da obrati više pažnje na krvnu sliku.

izvor:mojastrolog.rs