Blog

Bik – 20.02. do 26.02.2017.

  |   Horoskop

Pridržavajte se režima ishrane koji ste od skora uveli, a koji vam u potpunosti odgovara. Ne vraćajte se na neke stare navike. Lagani, uravnoteženi obroci. Dobro i za početak hrono ishrane.

Ljubav

Ako ste slobodni, potrebna vam je zabava, opuštanje, rasterećenost. Iako sam sigurna da želite stabilan emotivni odnos, negde ste i vi sami svesni da trenutno ne postoje osobe koje bi se zaista mogle uklopiti u ovu sliku. Kontakti sa suprotnim polom najviše postoje preko društvenih mreža ili preko segmenta izlazaka i prijatelja. Moguć je početak neobaveznog odnosa koji bi vam doneo veliko zadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi, već izvesno vreme dosta toga ne funkcioniše kako treba sa emotivnim partnerom. To vam je ona varijanta – „zajedno ste, a kao da niste“. Baš iz ovog razloga, neki od vas mogu biti povučeni flertovanjem sa jednom osobom koje postaje sve učestalije i koje se baš u ovoj nedelji može pokrenuti u smeru tajnog odnosa.

Posao

Konkurencija je posebno aktivna tokom ove nedelje i svakako biste trebali više da obratite pažnju na ovaj segment. Svoje planove i ideje sada morate zaštiti jer postoji šansa da vas neko omete u njima, ili da ih svojim dejstvom ugrozi. Iako u svojoj poslovnoj svakodnevici odajete sliku stabilne osobe koja zna šta hoće i koja konce dešavanja drži u svojim rukama, ono što se dešava u vama jeste nesigurnost i bojazan da li ste na pravom putu. U kontaktu sa saradnicima nađite pravu meru, ne potencirajte na različitostima.

Novac

Neke su se finansijske obaveze baš nagomilale i bio bi pravi trenutak da makar nešto od ovoga očistite. Prilivi nisu savršeni, ali ipak uspevate da pokrivate troškove.

Zdravlje

Naglašeno polje podsvesti najviše će se odraziti kroz nervozu, kod pojedinih Bikova i probleme sa spavanjem. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa variranjem krvnog pritiska.

izvor:mojastrolog.rs