Blog

Bik – 16. do 22. oktobra 2017.

  |   Horoskop

Želećete da probate nova jela, nove recepte, nove začine. Takođe, ove sedmice ćete radije, naravno ukoliko ste u mogućnosti, prošetati do omiljenog restorana, nego se petljati po kuhinji. Ovo je za vas period u kome je naglašena potreba za uživanjem i opuštenim obrocima u krugu onih koje volite.

Ljubav

Venera, vladarka vašeg znaka, rasterećena od nekih teških aspekata, napreduje kroz znak Vage, donoseći Bikovima mirnije dane sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Iako će partner i dalje povremeno pokazivati „baksuzluk“ i terati inat u nekim situacijama, vama je sada neuporedivo lakše i da mu se prilagodite, ali i da svojom pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, utičete i na njega. U svakom slučaju, okolnosti u vezama i brakovima polako se smiruju i okreću u vašu korist. Slobodni Bikovi lepršaju, koketiraju, flertuju, druže se. Zanimljive su osobe oko vas, ali su vaše misli na nekoj drugoj strani. Prirasla vam je za srce i uvukla se u misli jedna osoba, i nadate se da ćete sa njom uspeti da ostvarite nešto mnogo više. Za sada – samo lepi razgovori.

Posao

Sada je pravi trenutak da se „spusti lopta“ u nekim dogovorima i da komunikacija sa saradnicima krene jednim normalnijim tokom. Iako i u ovom periodu ima nekih napetih situacija i povremenih zastoja zbog okolnosti koje vas koče, generalno – pred vama se ipak otvaraju jače mogućnosti nego do sada. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze i odgovornost govori o tome da ulazite u period sa jačim poslovnim aktivnostima, ali i šansama. Otvaraju se mogućnosti za nove saradnje.

Novac

Neke uplate koje ste očekivali početkom nedelje mogu se prolongirati, a neke od njih će ipak sačekati sledeću sedmicu. No, prilivi iz drugih izvora nadoknadiće ovaj manjak u vašem budžetu.

Zdravlje

Prijaće vam da promenite nešto u načinu ishrane, prijaće vam šetnja i neka lakša rekreacija. Bolje se osećate i to je sada već primetno.

izvro:mojastrolog.rs