Blog

7 činjenica o braku koje morate reći svojoj deci

  |   Dom i porodica

Ove jednostavne istine će pomoći i sledećoj generaciji da živi srećno u bračnom odnosu.

Ako žena priprema večeru, muž treba da opere posuđe. Ako muž odvede decu u školu, žena treba da skuva ručak. Uopšteno govoreći, postoji puno opcija, ali stvar je da podelite zadatke na pola.

U stvarnom svetu, supružnici se nikada ne ponašaju kao u holivudskim komedijama. Jednostavno, pisci pokušavaju da junaci postanu zabavniji za publiku i nateraju ih da kažu smešne stvari jedni drugima.  U braku obično nije tako.

Imati slične interese je dobro, ali važnije je imati zajedničke životne ciljeve. Možete voleti različite serije, ali važno je truditi se i težiti ka jesnom cilju.

Kada počnete da zarađujete novac zajedno i postepeno postižete finansijsko blagostanje, to vam pruža solidnu osnovu za jake odnose.

Previše ljudi gleda brak kao penziju. Kada ste sami, provodite puno vremena da biste izgledali lepo i privlačno. Važno je nastaviti sa radom i ne opustiti se.

Postojite samo ti i on u braku. Vaši prijatelji ili roditelji nisu krivi ako nešto nije u redu. Odgovornost za uspeh ili neuspeh odnosa potpuno zavisi od vas, zato ga ozbiljno shvatite.

Ako se ne osećate zadovoljstvo, onda nešto nije u redu. Morate iskreno uživati u društvu partnera i ceniti svaki trenutak koji provedete zajedno.

Izvor:zenskimagazin.rs