Blog

Za ova 3 znaka zodijaka novembar će biti najteži mesec u godini

  |   Horoskop

Novembar će biti stvarno težak mesec za mnoge znake horoskopa, donoseći im velike promene u životu i mnoge poteškoće koje treba prevazići.

Nekim znacima će doneti sreću, i to sve zahvaljujući planeti Jupiter. I dok će nekima novembar biti najbolji mesec u godini, ovim znacima Zodijaka će biti jedan od najgorih meseci u godini.

Za ova tri znaka, zvezde imaju najteže zadatke. Pa, ako se nađete na ovoj listi, pripremite se, jer očekuje vas mnogo prepreka ovog meseca.

Kojim znacima Zodijaka novembar neće prijati – saznajte u nastavku!

Ovan: treba vam vremena za sebe

Znamo da ste verovatno preopterećeni i imate pravo da se tako osećate. Ali morate samo sačekati još mesec dana… Morate pronaći način da provedete više vremena sa sobom i obnovite svoju energiju, jer ćete jednostavno tako uspeti da savladate probleme. Ako to znači da s vremena na vreme zaključate vrata svoje prostorije i stavite znak “Ne uznemiravaj”, uradite to slobodno!

Blizanci: retrogradno vreme

Merkur je retrogradan od 16. novembra, samo nekoliko sati nakon izlaska Venere, planete ljubavi i lepote. Merkur će putovati kroz vašu sedmu kuću partnerstava i veza. Možda će se nešto vratiti iz prošlosti? Šta god da se desi, do 6. decembra ne pravite nikakve planove za putovanja, odnosno dok Merkur ne napusti retrogradno kretanje. Ali imamo i dobre vesti za vas.  Jupiter će vas obradovati 8. novembra, gde će ostati narednih 13 meseci, što znači da će vam se nešto dobro desiti u smislu partnerstva.

Jarac: neophodan vam je odmor

Zaboravite na sve rokove i odgovorite na sledeće pitanje: Kada ste bili sami poslednji put i uzeli slobodan dan da bi se posvetili samo sebi? Mnogo toga će vam se dogoditi ovog meseca, što znači da ćete imati mnogo više posla nego obično. Takođe će se očekivati mnogo više od vas. Istina je da stvari moraju početi da se menjaju ako želite napredovati na ličnom planu. Ali ne brinite. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, ulazi u vaš 12. dom duhovnosti 8. novembra, i pomoći će vam da se izlečite. I spolja i iznutra.

Izvor:zenskimagazin.rs