Blog

Vodolija 22.1 – 19.02

  |   Horoskop

Većini način ishrane zavisi od emotivnog stanja u kome se nalazi. Ovo posebno važi za predstavnike prve dekade. Neki od vas su poslednjih meseci izgubili par kilograma viška.

Ljubav

U ovom periodu posao i ljubav su u prvom planu. Iskoristi ovo vreme jer su ti zvezde naklonjene i raščisti svoje nedoumice sa osobom koja vam je prirasla srcu. Rezultati će biti bolji nego što očekuješ. Nakon nekih susreta ćeš prosto procvetati. Ovo je početak nove ljubavi za tebe, a ako je nekim slučajem nemaš, sada ćeš je sresti. Tvoj šarm i lepotu svi će primetiti, a to će ti veoma prijati. Tada počinje i vreme kada emocije možeš podići na viši nivo i ozvaničiti. Tvoje sjajno raspoloženje neće moći niko da pokvari. Gde god da se pojaviš bićeš centar pažnje, a bez tvoje veselosti, komunikativnosti i optimizma tvoja voljena osoba ne može.

Posao

Ulenjili ste se i interesuje vas samo zabava i provod. Bićete veseli, raspoloženi, privlačni i zaljubljeni. Vi se, naravno, u tome dobro snalazite, ali obaveze ostavljete ili iza sebe ili nekom drugom. Zbog svega toga možete pretrpeti kritike. Pokrenite se malo i posevetite se radu i učenju, a ne samo izlsacima i zabavljanju. Društveni život vam je veoma bogat i intezivan, pa nijedno druženje ne prolazi bez vas. Ipak potrebno je da se malo uozbiljite i posvetite nečemu. Posao neće da čeka.

Novac

Pokušavate da sakrijete novac i od samog sebe, ali vam to uglavnom ne uspeva. Ove nedelje jedan očekivani dobitak će izostati.

Zdravlje

Pazite na disajne organe. Nemojte olako da shvatite bol u grlu. Mogući problemi sa stopalima i donjim delom kičme.