Blog

Unapredite izgled kuhinje crnom bojom

  |   Architecture & Design

Crna nijansa je večiti klasik koji će, kada se pravilno upotrebi, unaprediti bilo koji deo vašeg enterijera.

Ovog puta fokus stavljamo na kuhinju – prostoriju čiji izgled nam je vrlo važan. Kad bismo mogli, kuhinju bi renovirali svake godine, a pošto to ni malo nije jefitno, onda je potrebno da je učinimo bezvremenom i modernom. U tome nam može pomoći crna boja koja se slaže sa svim bojama i koju je vrlo lako implementirati u bilo koji stil enterijera.

U nastavku saznajte na koje načine možete upotrebiti ovu misterioznu boju za unapređivanje i osvežavanje enterijera…

Crni mermer
Crni mermer

Crni i beli mermer (ili njihova imitacija) mogu na vrlo jednostavan unaprediti vašu kuhinju. Kombinujte ih za deo za ručavanje i dekorisanje zida na kojem vam se nalaze viseći elementi. Oni takođe mogu biti crni.

Crni elementi
Crni elementi

Kao i u prethodnoj ideji, crno bela kombinacija je jedna od najboljih kada je u pitanju modernizovanje kuhinje. Ofarbajte elemente u crno, sa belim detaljima koji će podsećati na šare dtveta (kao što je prikazano na slici), dok gornju ploču ostavite u beloj boji.

Crno-siva kombinacija
Crno-siva kombinacija

Ukoliko vam je klasična crna previše tamna, isprobajte crno-sivu koja je takođe moderna.

Detalji
Detalji

Ako vam je cela kuhinja svetla, napravite kontrast sa crnim stolicama i ostrvom (ukoliko ga imate).

Detalji 2
Detalji 2

Trend otvorenih polica i dalje ne jenjava kada je u pitanju enterijer kuhinje, a mi vam savetujemo da razbijete monotoniju “klasičnih boja” detaljima poput crnog posuđa, vaza i drugih sitnica koje možete držati na njima.

Izvor:zenskimagazin.rs