Blog

Top 5 trendova za uređenje enterijera u 2018.

  |   Architecture & Design
Top 5 trendova za uređenje enterijera u 2018.

Nova godina nam donosi nove trendove u uređenju enterijera.

Možemo oživeti naše kuće novim posteljinama ili kupovinom starinske lampe, ali se možemo odlučiti i za radikalnije promene. Posebno ćemo držati korak sa vremenom ako uzmemo u obzir sledeće  trendove u dizajnu enterijera za 2018. godinu.

Šarene kuhinje
Šarene kuhinje

Vreme ekskluzivnih belih kuhinja je prošlo. Iako je bela boja u kuhinji i dalje dominantna, stručnjaci za dizajn enterijera nas savetuju da kombinujemo klasičnu belu sa toplim ili neutralnim bojama kao što su ljubičasta, smeđa, plava i siva.

Cvetni motivi
Cvetni motivi

Sveži trendovi za 2018. godinu predviđaju kontinuiranu popularnost ružičastih šablona. Možemo očekivati suzbijanje lišća cvetićima u živopisnim bojama. Savršena prilika za osveženje spavaće sobe

Umetničke slike
Umetničke slike

Vreme je da prazne zidove konačno ispunite omiljenim slikama. Zidove možemo ukrasiti sopstvenim slikama i fotografijama, ili različitim umetničkim radovima koji će biti u skladu sa vašim enterijerom.

Bela keramika više nije u modi
Bela keramika više nije u modi

Bela keramika u kuhinjama i kupatilima zamenjena je drugim materijalima i tamnijim bojama. Izuzetno moderne su slavine izrađene od bakra, betona ili tamnog kamena, koje dopunjuju sve popularniji rustični stil enterijera.

Retro osvetljenje
Retro osvetljenje

Vintedž lampe i lusteri se polako vraćaju već nekoliko godina, a trend će ove godine biti na vrhuncu. Poželjne su originalne svetiljke iz prethodnih decenija, koje su obnovljene i kombinovane sa novijim tehnologijama

izvor;zenskimagazin.rs