Blog

Strijelac 23.11 – 21.12

  |   Horoskop

Pluton je već duže vreme tu. Na neki način na silu pravi promenu. Trenutni pritisak Urana i Merkura dovodi u situaciju predstavnike druge dekade da moraju da koriguju način ishrane zbog svog zdravstvenog stanja. Kod nekih je alarmantno, a kod nekih je preventive radi.

Ljubav

Imali ste krizni period ali ste se prenuli, a mnogi će uskoro zakoračiti u bračne vode. Možda shvatite da je osoba sa kojom se družite zapravo prava ličnost za vas, iako među vama ponekada postoje varnice. Žene ovog znaka su u sličnoj situaciji. Trebalo bi da se odluče između dvojice muškaraca. One već duže vreme balansiraju, a na kraju se može desiti da izgube obojicu, samo zato što su obojica, svako na svoj način, svesni svoje želje, stabilnih pogleda na svet, a ona bi da se još zabavlja i „druži“ sa njima. Ozbiljna veza će vam, ma kakva bila, obogatiti život i dati vam neke smernice za budućnost.

Posao

Malo ste se osamili i povukli u sebe da bi napunile baterije. Vi znate da ne možete dugo da izdržite sami i da je potrebno da se stalno nešto dešava i da je svaki dan maksimalno ispunjen. Uskoro će početi da se nižu događaji i svakog dana će se praviti dogovori za buduće planove. Sada nemaš puno snage i volje, ali to je period koji će vrlo kratko trajati.

Novac

Čitav ovaj period misliš na finansije koje su zaista zadovoljvajuće i koje će ti omogućiti da ovo vreme provedeš uzbudljivo i onako kako bi želela. Čitav ovaj period misliš na finansije koje su zaista zadovoljvajuće i koje će ti omogućiti da ovo vreme provedeš uzbudljivo i onako kako bi želela.

Zdravlje

Hronični bolesnici će imati zdravstvene probleme tokom ove nedelje.