Blog

Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan!

  |   Dom i porodica

(FOTO)

Slavni holivudski par svoje milione dolara ne planira da ostavi deci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je Ešton Kučer

“Ne stvaramo nasledstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari”, otkrio je svoje planove Ešton Kučer gostujući nedavno u jednoj emisiji.E

Međutim, zvezdani glumački par Ešton i Mila Kunis ipak svoju decu ne misli da ostavi na cedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

 

“Ako moja deca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako”, objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im deca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

 

Par kojeg pamtimo iz serije “Vesele sedamdesete” svoju decu, ćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrednosti o novcu. Deo tog odgoja uključuje i poklona za praznike.

“Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja ćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Deda više ne zna da ceni jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari”, rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvodezabranu darivanja dece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

izvor:stil.kurir.rs