Blog

Ribe 22.2 – 20.03

  |   Horoskop

Nervoza može kod vas doneti nagle promene raspoloženja i samim tim i ishrana da zavisi od svega toga. Pazite na bilo kakvo preterivanje. Potrebno je da nađete neki izduvni ventil. Najbolje je da vežbama izbacite svu nervozu i stres kojim ste izloženi već duže vreme.

Ljubav

Partner može da vam zameri propuštene stvari i bez obzira na vaš šarm neće vam tolerisati greške. Partneru je na neki način teško da se bori sa tvojom preteranom ozbiljnošću u vašoj vezi. Ne dozvoli da bespotrebne zamerke zavladaju između vas. Oboje zaslužujete opušteniju atmosferu u kući i jasnoću u mislima, jer vaša osećanja su jaka.

Posao

Budi sigurna u sebe, pa ti neće biti potrebno mnogo vremena i snage da objasniš ono što si se do sada u ćutanju mučila. Povučenost ne daje dobre rezultate. Jednostavno te ljudi pogrešno shvate. Sa nekim kolegama ćeš imati problema u razrešenju nesuglasica iz prošlosti. Imaćeš osećaj da su se svi urotili protiv tebe. Nadređeni pomno posmatraju situaciju, pa se nemoj iznenaditi ako imaš razgovor krajem nedelje sa šefom ili direktorom.

Novac

Kada je novac u pitanju još uvek tvoja situcija liči na lov u mutnom. Imaš protok novca, ali on kao da brže ode nego što dođe.

Zdravlje

Od previše nervoze i napetosti oslabljen ti je organizam, pa su moguće i virusne infekcije u ovom periodu. Ovo posebno važi za Ribe prve dekade.