Blog

Pred nama je kineska godina zemljane svinje: očekujte napredak, sreću i velike mogućnosti!

  |   Horoskop

Pred nama je kineska nova godina u znaku zemljane svinje.

Zemljana svinja je najčešće povezana sa napretkom, napredovanjem, srećom i dobrim šansama. Nova kineska godina počinje 5. februara 2019. godine i završava se 24. januara 2020. godine. Svinja je poslednji ili dvanaesti znak kineskog zodijaka, a kada vlada daje nam sjajno vreme za ulaganje, poboljšanje finansija i uspeh u profesionalnom polju.

Ove godine će biti kraj velikog ciklusa i stoga je sada pravi trenutak da se završe stari projekti i naprave novi planovi za budućnost. Prema kineskom horoskopu, 2019. godina će biti ispunjena srećom, ljubavlju i optimizmom za sve znakove Zodijaka. Uspeh će se osetiti u svim oblastima života.

Ova godina će biti idealno vreme da se okončaju sve veze, ljubavne i prijateljske, koje troše vašu energiju i ispunjavaju vas negativnošću. Oslobodite se svih onih stvari koje vas opterećuju. Ovo će vas osvežiti i pomoći vam da ostvarite svoje snove 2019. Izbegavajte usamljenost i izolaciju. Okružite se pozitivnim ljudima koji su lojalni, veseli i raduju se vašim uspesima. Takođe budite što aktivniji i iskoristite sve mogućnosti koje će vam biti pružene. Godina zemljane svinje nosi izbalansiranu energiju, pa se preporučuje da nosite više crveno-belih modnih kombinacija i ubacite ove boje u svoj dnevni i radni prostor.

Crvena boja je simbol vatrenog elementa koji predstavlja ljubav, sreću i optimizam, a bela pripada elementu koji se odnosi na mir, harmoniju, čistoću i slobodu. Odeća, nakit i dekoracije u ovim bojama pomoći će vam da pronađete mir i harmoniju u svakom aspektu vašeg života. Međutim, izbegavajte korišćenje crvenog novčanika, jer postoje velike šanse da ne zadržite novac u njemu.

Budite umereni u konzumiranju hrane i pića kako biste izbegli akumuliranje neželjenih kilograma. Ne zaboravite da budete fizički aktivni i da se bavite bilo kojim sportom. Ove godine važno je biti kreativan i trenirati vaš mozak kako biste mogli održati svoje psihološko zdravlje.

Godina zemljane svinje će biti posebno pogodna za one rođene 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine.

izvor;zenskimagazin.rs