Blog

Potpuno ste različiti, a privlačite se kao magnet: Strelac ne može da odoli Blizancu, a Bik…

  |   Horoskop

Iako su sušta suprotnost, neverovatno se privlače

Neki horoskopski znakovi totalno su različiti po karakternim osobinama – a opet se na neki neverovatan način neodoljivo privlače.

 

Evo koji su horoskopski znaci sušta suprotnost, a hemija među njima je nikad jača:

 

Lav i vodolija

 

Lav voli da ima sve pod kontrolom. Uživa u pažnji i voli kad mu se dive. Kod vodilije je totalno obrnuta situacija. Opuštena, mirna i kreativna vodolija ne mora i ne želi da bude u centru pažnje. U vezi vodolija može da pomogne lavu da se opusti. A vodolija može  da se veseli darežljivosti i velikodušnosti lava.

 

 

foto: Profimedia

Strelac i blizanci

Oba ova znaka imaju –u zavisnosti kakvog su raspoloženja – totalno različite ličnosti. Ali, čak i kad u istom trenutku ne osećaju jednako, razumeju raspoloženje drugog te se brzo prilagode. Ovo međusobno razumevanje stvara snažnu privlačnu silu između ta dva znaka. Čak i kad iskrene strelce iz takta izbaci  ponekad podmuklo ponašanje blizanca.

 

Bik i škorpija

 

Oba znaka su vrlo osećajna bića. To naročito pospešuje njihovu seksualnu privlačnost. Oba znaka vole uspeh, ali dok je bik ambiciozan te direktno i nezadrživo juri ka cilju, škorpija  strpljivo čeka i pouzda se na svoju intuiciju. U vezi to može savršeno da se složi  – i onda su zajedno jači!

izvor:stil.kurir.rs