Blog

Ovan 21.3 – 20.4

  |   Horoskop

Tokom ove nedelje predstavnici treće dekade mogu da imaju problema sa digestivnim traktom zbog nekih namernica koje koristite. Prilagodite se i pokušajte da ne jedete previše začinjenu hranu.

Ljubav

Postoji mogućnost da se Ovnovi zaljube strasno i protiv svoje volje, te emocije im govore da ide izuzetan period i da se treba upustiti u dobro koje ih očekuje. Ovih dana za neke Ovnove nastupa ljubavni period. Mnogi Ovnovi će se odlučiti za brak, drugi će slaviti svoje godišnjice braka, a treći će se naglo zaljubiti i pored toga što su u vezi sa drugom osobom. Što se Ovnova tiče, kao da već dugo čekate da se vaš partner odluči, bez obzira na to da li se radi o raskidu ili o braku.

Posao

Uzmite stvar u svoje ruke i hrabro postavite uslove. Pored sve te mučne letargije i ne vidite da ste izloženi intezivnom posmatranju ljudi koji su na vodećim pozicjama. Neka novost ili promena nikako vam ne bi škodila, naročito ako imate nekog mlađeg pretpostavljenog na poslu, koji je vrlo ljubazan prema vama i podržava vas. Mogao bi da vam ponudi neko putovanje, vezano za posao.

Novac

Kada je ovo polje u pitanju još uvek ste na čekanju konstatnog priliva novca,ali neka vas to ne brine. I ovaj period zastoja će proći.

Zdravlje

Glavobolje kao i problemi sa disajnim organima su mogući i tokom ove nedelje.