Blog

Lav 23.7 – 22.8

  |   Horoskop

Vladar polja kroz koje se gleda način ishrane ide unazad,pa kod vas izaziva da na neki način preipitujete sve geške koje ste pravili na tom polju. Mnogi od vas će okrenuti zdravijem načinu ishrane ili će koliko toliko korigovati.

Ljubav

Lavovi u braku imaće određene probleme sa stanom, ali sve je to prolaznog karaktera. Slobodni imaće priliku da ostvare neki zanimljiv kontakt sa osobom suprotnog pola, naročito ako se bave poslom u kojem se može ući u neki partnerski odnos. Ipak, ne zaboravite da je posao posao, a ljubav ne bi trebalo mešati sa poslom. U svakom slučaju, muškarci će uskoro doći na jedno iskušenje, kada će biti rastrzani između želja da se posao obavi, ali i da bar na čas osete jednu Vagu u svom zagrljaju. Sve se može završiti vrlo dobro, ako budete insistirali prvo na poslu, a tek posle slavili uspešan završetak.

Posao

Ti si poznat po svojoj volji, snazi i upornosti. Sve što naumiš ti ostvariš. Svaki napor koji uložiš višestruko će ti se vratiti i rezultati će biti sjajni. Bićeš zadovoljn, pa čak iznenađen zato što ti je trebalo malo pa sve to da postigneš. I u kući i od prijatelja ćeš dobiti pohvale i bićeš veoma zadovoljan, a s obzirom da tebe ne drži mesto tvoje misli će biti usmerene na nešto drugo.

Novac

Borba za novac je jedino što vam preostaje.Vi ste toga svesni. U toku ove nedelje stoje vam novčani dobici koji će učiniti da se malo oporavite od svih troškova koje ste imali u prethodnom periodu.

Zdravlje

Moguć je stomačni virus. Problemi sa genitalijama takođe.