Blog

Jarac 22.12 – 20.1

  |   Horoskop

Saturn vas ugrožava već duže vreme. Posebno su ugroženi predstavnici treće dekade. Mnogi će prisilno morati da promene način ishrane, jer će zdravstveno stanje to tražiti od vas.

Ljubav

Stabilnost i nežnost tebi su najpotrebniji, a sada ih je veoma teško dostići. Veoma si senzibilan i osetljiv, i najmanja nesuglasica te pogođa i izaziva u tebi nemir i nezodovoljstvo. Ljubav ti je veoma važna i to je ono što te može učiniti srećnom. Duge veze su već izvesno vreme u krizi. Partner vam postaje čudan, dalek i nepredvidiv, a vi ne volite neizvesnost i nesigurnost. Ono što u ovom periodu može da vam donese i pričini veliku radost i uzbudljive i zanimljive dane je vaša tajna simpatija i ljubav. Sve će biti veoma harmonično i svaki susret uzbudljiv, nov i romantičan. Nemojte od njega ili nje tražiti više sigurnosti češće viđenje, jer vašom posesivnošću, preteranom osetljivošću i neprestanom potrebom za pažnjom i nežnošću, možete pokvariti lepotu ove veze.

Posao

Obaveze ne smeju da predstavljaju problem, kao što je to bio slučaj izvesno vreme. Sa lakoćom ćeš savladati sve prepreke.

Novac

Iako finansije nisu kako treba, to nije razlog za tvoje neraspoloženje.

Zdravlje

Imali ste period kada su neke lekarske konsultacije bile neophodne. Poslušajte savete lekara i ako ste pod nekom terapijom ispratite je do kraja.