Blog

Jarac – 13. do 19. novembra 2017.

  |   Uncategorized

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, potrudite se da povremeno pripremite sebi vitaminsku bombu – od limuna, pomorandži, kivija.

Ljubav

Slobodni Jarčevi preko prijatelja ili društvenih mreža, dešavanja – mogu tokom ove nedelje upoznati jednu vrlo interesantnu osobu koja će ih odmah očarati svojom harizmom. Možda u početku nećete nalaziti prave reči I komunikacija će funkcionisati periodično, ali kako dani budu prolazili, bićete sve više opušteni I “svoji”. Ova osoba bi mogla postati neko vrlo značajan za vas, pa ne odustajte posle prvih, ne baš toliko uspešnih pokušaja da je animirate. Što se tiče onih u emotivnim I bračnim vezama, nemojte da svoje, povremeno loše raspoloženje, prenosite u odnos sa voljenom osobom. Stoji da ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, ali se trudite da to ne utiče na komunikaciju I bliskost sa partnerom.

Posao

Najjače vam je tokom ovog perioda prikazano polje budućnosti, to jest onih koji vas podržavaju, protežiraju I “guraju” u pravom smeru. Prema tome, poslušajte po koji savet ili predlog osoba koje vam žele dobro, jer je sigurno da je pravi za vas. Neki od vas mogu dobiti I posao preko prijatelja, ili će vas pak on upoznati sa osobom koja bi mogla da vam puno pomogne u poslovnom segmentu. Svakako, neke značajne kontakte ćete ostvariti, što će naročito biti evidentno u drugom delu ove sedmice. Ako “padne” neka ozbiljna poslovna ponuda – o njoj svakako vredi razmisliti.

Novac

Ako u nekom trenutku “zagusti” kada su obaveze u pitanju, možete se slobodno osloniti na pozajmicu ili pomoć od strane prijatelja. Generalno gledano – u finansijskom segmentu – korektno.

Zdravlje

Ako imate neke nedefinisane, povremene tegobe – nemojte se sami lečiti, već uradite kontrolu kod lekara. Moguće je da zaista nije ništa strašno…

izvor:mojastrolog.rs