Blog

HOROSKOP ZA SREDU, 5. DECEMBAR 2018. GODINE

  |   Horoskop

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan…

OVAN

POSAO: Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.

LJUBAV: Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

BIK

POSAO: Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.

LJUBAV: Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

BLIZANCI

POSAO: Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.

LJUBAV: Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja.

LJUBAV: Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas neko uzbuđenje.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

LAV

POSAO: Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite rasprave i usmerite se na ono što želite.

LJUBAV: Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

DEVICA

POSAO: Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Ovo je idealno vreme da odete na odmor ili bolovanje. Većina će biti neorganizovana i praviće početničke greške.

LJUBAV: Moguć je interesantan emotivni susret tako da je vreme da se pokrenete. Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VAGA

POSAO: Potrebno je da ispoljite svoje ambicije i da sami predstavite sebe. Imate šansu za neke nove i interesantne poslovne saradnje koje ne treba odbacivati.

LJUBAV: Imate potrebu da napravite izvestan kompromis u emotivnom životu. Koliko vas privlače promene, isto tako imate strah da napravite korak napred. Može vam se dopasti neko koga poznajete već izvesno vreme.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Period promena je pred vama. Ako vam se nudi honoraran posao, prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto? Krenite u promenu i uspeh će brzo stići.

LJUBAV: Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji treba da definišete. Možete upoznati nekoga preko prijatelja ili interneta. Ljubomora partnera može da vas nervira. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

STRELAC

POSAO: Vaši napori će napokon biti primećeni. Ideje koje ste sprovodili u delo će se svideti nekome na položaju. Ako ste priželjkivali promenu ili napredovanje, sada se potrudite.

LJUBAV: Vraća vam se nada kada je ljubav u pitanju. Slobodnima sledi interesantno poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i zadirkuje vas. Nekima je tajna veza na pomolu. Ne brzajte i opustite se.

ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Ideje koje ste imali u prethodnom periodu sada postaju ostvarive. Prilagodite se nekim novonastalim okolnostima i realizujte željene promene.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas opterećuju izvesne sumnje, naročito kod zauzetih pripadnika znaka. Ipak, bićete otvoreniji u komunikaciji pa će vam to doneti izvesno olakšanje.

ZDRAVLJE: Ukočenost.

VODOLIJA

POSAO: Svoje nezadovoljstvo možete da pretvorite u jako dobar pokretački motiv. Novac vam dolazi sa dve strane ili vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu.

LJUBAV: Na emotivnom planu vam može privući pažnju neko ko je zreo i sa vrlo sličnim interesovanjima. Ipak, pazite pošto je možda u pitanju zauzeta osoba.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

RIBE

POSAO: Napokon imate priliku da napredujete u poslu ili stabilizujete svoje finansije. I dalje treba da vodite računa o odnosu sa saradnicima koji je nestabilan.

LJUBAV: Imate osećaj da treba da se borite za naklonost partnera. Neslaganja po izvesnim pitanjima su naglašena, ali nemojte da ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

izvor:kutaknet.com