Blog

EVO KAKO DA KOMBINUJETE KRATKU SUKNJU I VISOKE ČIZME A DA NE IZGLEDATE VULGARNO: saveti za sve moderne dame (FOTO)

  |   Kako Da

Evo kako da izgledate uvek otmeno, a ne vulgarno u svima omiljenoj kombinaciji visokih čizama i suknje!

U današnje vreme, najveći trend je eksperimentisanje – pod nazivom “mix & match”, u obzir dolazi kombinovanje najrazličitijih desena, materijala i boja bez granica.

Ipak, sa nekim stvarima veoma lako se pretera, a na samom vrhu te liste nalazi se kombinacija mini suknje i visokih čizama.

 

Da biste izbegli degutantan izgled i utisak da nemate ukusa ni stila, u kombinovanju mini suknje i čizama do ili iznad kolena, pre svega izbegavajte sledeće dve kombinacije:

– Prekratka suknja i previsoka štikla na visokim čizmama

– Minić i visoke čizme sa platformom napred

Ako ste ljubitelj vrlo kratkih suknjica, uz njih će najlepše izgledati ravne ili čizme preko kolena sa štiklom do 6 centimetara.

 

Ako, pak, volite da štikla bude baš visoka, birajte model čizama koji nema platformu napred, seže do kolena, a uz njih nosite suknju makar do pola butine.

 

 

Kada je reč o uklapanju čarapa i čizama, ukoliko su čizme ili suknja crne, hulahopke će se najbolje složiti ako budu u istoj boji.

 

Ali, ako je suknja (ili haljina) svetle boje, radije izaberite čarape u boji kože, koliko god da vam je obuća tamna.

 

Topla džemper-haljina i čizme u istoj boji mogu fenomenalno da izgledaju i, u tom slučaju, takođe birajte hulahopke neutralne boje.

 

Igrajte se do mile volje, samo – ponovo – ne zaboravite na jedine dve stvari (s početka teksta) koje treba da izbegavate u kombinovanju mini suknje i visokih čizama, jer gde god da krenete, sigurno vam nije cilj da izgledate vulgarno!

 

Izvor:lepa i srecna