Blog

Djevica 23.8 -23.9

  |   Horoskop

Kod vas se pak dešava retro Merkur kroz polje koje predstavlja između ostalog naš način ishrane. Pazite da ne preterujete ako ste krenuli sa nekom dijetom. Ne bi bilo loše posavetovati se sa nekim stručnjakom ( nutricionista ). Konsultacije sa lekorom po pitanju stanja digestivnog trakta je možda najbolji početak vašeg novog načina funkionisanja.

Ljubav

Žene ovog znaka će ovih dana upoznati jednog vrlo interesantnog mladića. Sa njim mogu očekivati najluđe trenutke u svom životu, od burnih ljubavnih noći do najrazličitijih avantura. U svakom slučaju, možda bi trebalo da nešto ostavite i za sledeće dane, možda i mesece. Device dobijaju pravu priliku da dospeju do osobe o kojoj toliko dugo sanjaju i posmatraju je sa disatance. Uvidećete da ona i nije toliko nedodirljiva, već ste vi sada postali romantik. To znači da ste se zaljubili do ušiju.

Posao

Ti si poznata po svom radu, trudu i skromnosti. Ovaj period treba da što više iskoristiš jer možeš postići i više od onog što tražiš ili očekuješ. Nemoj biti skromna, ni stidljiva. Bitne događaje ćeš tek imati kada je polje posla u pitanju.

Novac

Još jedna nedelja gde može doći do nekih poblema kada je novac u pitanju. Pokušaj da napraviš pioritete gde novac treba da ide.

Zdravlje

Zdravstveno stanje je u suštini dobro. Nervoza i stres.