Blog

Blizanci 21.5 – 21.6

  |   Horoskop

Pojedini predstavnici ovog znaka preteruju u uživanjima. Pomislićete da ste postavili pravi hedonista. Obratite pažnju na pravilan unos tečnosti. Saturn u znaku Škorpije pravi dobar aspekt sa vašim poljem kroz koje se gleda način ishrane tako da vam je stanje organizma zaštićeno.

Ljubav

Muškarci će pokušati da se pokažu kao osvajači visokog stila, ali pri tom mogu izgubiti svaku meru. Ponašaće se neodgovorno i krajnje nezrelo, što i nije tako loše za one koji jure mlade pripadnice suprotnog pola, kojima takav Blizanac može odgovarati i biti simpatičan. Vi ćete se u takvim situacijama silno zabavljati, ali pripazite na finansijsku situaciju koja neće biti sjajna. Ako ste u nekoj vezi, uz ovakvo vaše ponašanje, pitanje je da li će vaš partner imati razumevanja za takav vaš egoizam, u sumnjivu vezu bez budućnosti, više zvanu avantura. Uz popuštanje napetosti i smiravanje ljubavne situacije, prijatne trenutke ćete provesti uz svoje najbliže.

Posao

Ovaj period je mnogo povoljniji za predstavnike prve dekade, naročito do kraja ove nedelje. Mogu imati svađe sa kolegama. Ne znate da stanete u svojoj tvrdoglavosti iako razlozi za rasprave su veći deo priče iz prošlosti. Ostavite to iza sebe, inače ćete jedan veći period morati da funkcionišete na ovom polju bez ičije pomoći što neće biti lagano.

Novac

Novac vam nije najvažniji u ovom trenutku. Ipak novčani dobitak ove nedelje može da vas obraduje.

Zdravlje

Problemi sa ušima, kao i sa cirkulacijom.