Blog

Bik 21.4 – 21.50

  |   Horoskop

U slučaju da ste na dijeti pokušajte da koristite namernice koje izbacuju višak tečnosti. Skloni ste uživanju, ali aktivnosti koje imate vas stavljaju u poziciju da se neredovno hranite tokom ove nedelje.

Ljubav

Bračni partneri u ovom periodu više su okrenuti sebi. Ali ovo neće obeshrabriti ove šarmere ili umanjiti njihovo interesovanje za flert sve u narednom periodu kada ćete se zasititi. Nesposobnost da se na vreme odlučite za jednu od par mogućnosti, može vam samo otežati životnu situaciju. Možete zažaliti što propuštate dobru šansu da se malo smirite sa jednom osobom koja predstavlja jednu od tih mogućnosti. Na nju najmanje mislite jer je ona najstabilnija i najozbiljnija. Takođe bi trebalo da malo posvetite pažnje jednoj svojoj staroj prijateljici.

Posao

Stabilnost je moto koja vas vuče napred. Ta stabilnost vam je okvir vašeg života i ona jednostavno mora da bude sastavni deo nje. Ipak vaša tvrdoglavost može da bude ometajuća u nekim bitinim odlukama i planovima. Upravo takvu situaciju imate sada. Samo se prisetite da poslušate i drugu stranu, možda je viđenje nekih detalja jasnije nego vaše. Predstavnici druge i treće dekade puno rade, napreduju, ali usamljenost ih dočeka na vratima nakon svih obaveza.

Novac

Nemate razloga za preveliku brigu. Samo je stvar vašeg viđenja stvari. Kroz ovo polje vam stoji i podrška partnera.

Zdravlje

Prolazna nervoza može izazvati stomačne probleme.